nemassdeboer in Volendam

  • 0299 - 20 09 10
  • Julianaweg 208 B, 1131 DL
  • Vandaag open van 08.30 - 12.30 en 13.30 - 17.00
De omgeving van nemassdeboer, RegioBank in Volendam

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Op zoek naar financiƫle hulp in Volendam en omgeving? Zoek niet verder! Met specialisten op elk vakgebied kunnen we je alle service bieden om je te ontzorgen. Wij bieden de volgende diensten: verzekeren, hypotheken, bankzaken, financiƫle planning, pensioenen en makelaardij. Daarnaast dragen wij ook de lokale ondernemer een warm hart toe. Naast een spaar- en betaalrekening, kun je ook bij ons terecht voor je zakelijke hypotheek en lening.

Meer over ons team

Sylvia de Block

Sylvia de Block

Adviseur bankzaken
Joke Brink

Joke Brink

Adviseur Bankzaken
Kim Mastenbroek

Kim Mastenbroek

Adviseur bankzaken
Patricia Langenberg

Patricia Langenberg

Adviseur bankzaken
Team van nemassdeboer

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4031

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.