nemassdeboer in Volendam

  • 0299 - 20 09 10
  • Julianaweg 208 B, 1131 DL
  • Vandaag gesloten
De omgeving van nemassdeboer, RegioBank in Volendam

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Op zoek naar financiële hulp in omgeving Volendam en Purmerend? Zoek niet verder! Met specialisten op elk vakgebied kunnen we u alle service bieden om u te ontzorgen. Wij bieden de volgende diensten: verzekeren, hypotheken, bankzaken, financiële planning, pensioenen en makelaardij. Daarnaast dragen wij ook de lokale ondernemer een warm hart toe. Naast een spaar- en betaalrekening, kunt u ook bij ons terecht voor uw zakelijke hypotheek en lening.
Sylvia de Block

Sylvia de Block

Adviseur bankzaken
Cindy de Haan

Cindy de Haan

Adviseur bankzaken
Joke Brink

Joke Brink

Adviseur Bankzaken
Paulien Spaans-Schilder

Paulien Spaans-Schilder

Adviseur Bankzaken
Team van nemassdeboer

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4031

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen