Ganzen in weilanden voor De Rijp - Paul van Dijk Financieel Advies

Paul van Dijk Financieel Advies

Bij Paul van Dijk Financieel Advies kun je terecht voor een compleet aanbod. Dit bestaat uit onder meer verzekeringen, bankzaken en hypotheken. Onze aandacht gaat voornamelijk uit naar de particulier. Je kunt bij ons rekenen op bijna dertig jaar ervaring in het vak.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Paul van Dijk

Paul van Dijk

Eigenaar / Financieel Adviseur
Met bijna dertig jaar ervaring noem ik mezelf gerust een oude rot in het vak. Met mijn kennis van hypotheken, verzekeringen en belastingaangifte kan ik onze klanten een mooi totaalplaatje aanbieden.
Simone van Dijk

Simone van Dijk - van der Plasse

Eigenaar / Verzekeringsadviseur
Paul Has

Paul Has

Financieel Adviseur / Consultant / Trainer & coach
Kaylee Primowees

Kaylee Primowees

Financieel adviseur
Na mijn studie ben ik hier in 2016 in dienst getreden. Mijn werkzaamheden zijn het ondersteunen van de adviseur bij de hypotheekdossiers en de dagelijkse bankzaken uitvoeren.
Duncan van Dijk

Duncan van Dijk

Adviseur Dagelijkse Bankzaken

Bekend gezicht

Met trots zijn wij je zelfstandig adviseur van RegioBank! Ons kantoor zit gevestigd in De Rijp: een pittoresk polderdorp nabij Purmerend, Alkmaar en Zaanstad. Paul van Dijk is in deze regio al 28 jaar een bekend gezicht vanwege zijn lange ervaring. In 2009 startte Paul zijn eigen bedrijf op. Binnen enkele weken moest zijn vrouw Simone bijspringen. Inmiddels zijn daar nog een fulltime medewerker en zzp’er bij gekomen. In het knusse kantoor heerst een informele en gemoedelijke sfeer.

Persoonlijk

We lopen niet in driedelig pak en doen er alles aan om je op je gemak te laten voelen. Zo gaan we zowel met onze eigen medewerkers als onze klanten om. We zorgen voor extra begeleiding wanneer dat nodig is. In de polder staan we bekend om onze persoonlijke aanpak. Tijdens een bezoek zul je merken dat wij echte mensenmensen zijn.

 Alle generaties

Wat ons uniek maakt? Doordat we zelf ook in verschillende polderdorpen wonen, kennen wij bijna al onze klanten persoonlijk. We mogen vaak hele generaties van een familie tot onze klanten rekenen. Ze groeien als het ware met ons mee. Dit maakt ons werk extra leuk. Ons logo is groen en blauw: de kleuren van de polder. Dat is wat wij vertegenwoordigen.