Paul van Dijk Financieel Advies in De Rijp

  • 029 - 974 66 44
  • Tuingracht 7 A, 1483 AP
  • Vandaag open van 09.30 - 16.30

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bij Paul van Dijk Financieel Advies kunt u terecht voor een compleet aanbod. Dit bestaat uit onder meer verzekeringen, bankzaken en hypotheken. Onze aandacht gaat voornamelijk uit naar de particulier. U kunt bij ons rekenen op bijna dertig jaar ervaring in het vak.

Paul van Dijk

Paul van Dijk

Eigenaar / Financieel Adviseur
Simone van Dijk

Simone van Dijk - van der Plasse

Eigenaar / Verzekeringsadviseur
Paul Has

Paul Has

Financieel Adviseur / Consultant / Trainer & coach
Kaylee Primowees

Kaylee Primowees

Financieel adviseur
Duncan van Dijk

Duncan van Dijk

Adviseur Dagelijkse Bankzaken
Paul van Dijk Financieel Advies

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4037

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen