De omgeving van Regio Advies Groep Dussen B.V., RegioBank in Dussen

Regio Advies Groep Dussen B.V.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van  Dussen, een gezellig dorp in het Land van Heusden en Altena. Dussen heeft een prachtig 13e eeuws kasteel en is ook nog eens gelegen aan de Bergsche Maas.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Barto Boiten

Barto Boiten

Eigenaar & persoonlijk adviseur
Barto vindt de kleinschaligheid en bereikbaarheid van het kantoor erg belangrijk. U kunt bij hem terecht voor het complete pakket; van bankzaken tot verzekeringen en hypotheken. Barto staat voor u klaar!
Timo Boiten

Timo Boiten

Persoonlijk adviseur
De volgende generatie Boiten staat al klaar. Timo begeleidt u graag van A tot Z. Met verzekeringen, bankzaken of andere financiële oplossingen. Hij gelooft in de kracht van een persoonlijk gesprek.
Peter de Haas

Peter de Haas

Commercieel medewerker binnendienst
Peter wordt door relaties vaak geprezen om zijn persoonlijke benadering en gezellige praatje. Hij neemt ruim de tijd voor het regelen van uw bank- en verzekeringszaken.
Laura Boiten

Laura Boiten

Commercieel medewerker binnendienst
Laura is inmiddels ook een vaste kracht op kantoor. Ze verzorgt uw bankzaken en geeft kleur aan het kantoor. Daarnaast verzorgt ze ook de administratie en communicatie.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van  Dussen, een gezellig dorp in het Land van Heusden en Altena. Dussen heeft een prachtig 13e eeuws kasteel en is ook nog eens gelegen aan de Bergsche Maas.

Naast dat wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn, bemiddelen wij ook in particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en financieringen. Een ideale combinatie, waarmee wij u optimaal kunnen bedienen als financieel adviseur.

Een vertrouwde naam in de buurt

In 2001 werd Barto Boiten eigenaar van Regio Advies Groep Dussen en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bekende en vertrouwde naam in Dussen en omgeving. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk dat u vertrouwd bent met onze medewerkers.

Regio Advies Groep Dussen BV is een familiebedrijf met Laura en Timo Boiten als tweede generatie in de zaak. En Peter de Haas is inmiddels al zo lang in dienst dat ook hij niet meer weg te denken is.

Al uw financiële zaken

Bij ons kunt u al uw financiële zaken regelen. Van het openen van een betaalrekening, het afsluiten van een verzekering tot een aanvulling op uw pensioen of de financiering van een woning. Wij bieden dit alles onder één dak.

Thuis in het MKB

Bent u ondernemer? Wij kennen de risico’s die bij u spelen. Bij ons kunt u terecht voor een zakelijke betaal- en spaarrekening van RegioBank en met een goede analyse houden we uw verzekeringsportefeuille en -kosten overzichtelijk.

Bent u op zoek naar advies, of wilt u graag kennis maken onder het genot van een kopje koffie? Loop gerust eens binnen, wij helpen u graag verder!