De omgeving van Regio Advies Groep Dussen B.V., RegioBank in Dussen

Regio Advies Groep Dussen B.V.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van  Dussen, een gezellig dorp in het Land van Heusden en Altena. Dussen heeft een prachtig 13e eeuws kasteel en is ook nog eens gelegen aan de Bergsche Maas.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Pieter Kant

Pieter Kant

Bij Pieter ben je aan het juiste adres voor al je vragen over bankzaken en verzekeringen. Pieter ademt klantvriendelijkheid. Hij kan luisteren als geen ander en legt je alles duidelijk en rustig uit.
Colinda van Olst

Colinda van Olst

Colinda helpt je graag met het oplossen van schades of het zoeken naar een passende verzekering . Dit zowel particulier als zakelijk. Het kantoor fleurt ze op met haar gezelligheid en een praatje.
Peter de Haas

Peter de Haas

Peter wordt door relaties vaak geprezen om zijn persoonlijke benadering. Hij neemt de tijd voor het regelen van jouw bank- en verzekeringszaken en wikkelt graag de schades tot in de puntjes af.
Timo Boiten

Timo Boiten

De volgende generatie Boiten staat al klaar. Timo begeleidt u graag van A tot Z. Met verzekeringen, bankzaken of andere financiële oplossingen. Hij gelooft in de kracht van een persoonlijk gesprek.
Laura Boiten

Laura Boiten

Laura is bij ons het gezicht van RegioBank. Hét aanspreekpunt voor jouw particuliere en zakelijke bankzaken. Daarnaast draagt ze zorg voor de administratie, marketing en lokale activiteiten.
Barto Boiten

Barto Boiten

Barto vindt het lokale aspect en betrokkenheid van zijn kantoor erg belangrijk. Je kunt bij hem terecht voor het complete pakket; van bankzaken tot verzekeringen en hypotheken. Barto staat voor je klaar!
Theo Valen

Theo Valen

Theo ondersteunt met het opmaken en administratief afhandelen van hypotheekdossiers. Door zijn jarenlange ervaring in de hypotheekwereld is hij ook een goede bron van kennis.
Tycho Gijsberts

Tycho Gijsberts

Tycho kan als geen ander in begrijpelijke taal jou alles uit te leggen over jouw hypotheek. Een nieuw huis op het oog? Neem eens contact met hem op, hij helpt je graag.
Martijn Blok

Martijn Blok

Martijn is je aanspreekpunt voor alle vragen rondom hypotheken. Of het nu gaat om een particuliere of een bedrijfshypotheek. Bij Martijn zit je goed.
Tex

Tex

Tex werkt parttime bij Regio Advies Groep Dussen als kantoorhond. Hij zorgt voor gezelligheid, komt af en toe een poot geven of een aai over de bol halen. Tex is gek op tennisballen, snoepjes en rondjes rennen door kantoor.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van  Dussen, een gezellig dorp in het Land van Heusden en Altena. Dussen heeft een prachtig 13e eeuws kasteel en is ook nog eens gelegen aan de Bergsche Maas.

Naast dat wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn, bemiddelen wij ook in particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en financieringen. Een ideale combinatie, waarmee wij u optimaal kunnen bedienen als financieel adviseur.

Een vertrouwde naam in de buurt

Inmiddels bestaat Regio Advies Groep Dussen al ruim 20 jaar en is uitgegroeid tot een bekende en vertrouwde naam in Dussen en omgeving. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk dat je vertrouwd bent met onze medewerkers.

Wij zijn een echt familiebedrijf. In totaal werken wij met negen enthousiaste adviseurs waarvan drie familieleden. Ook hebben wij een rasechte kantoorhond die voor gezonde afleiding en beweging zorgt.

Al uw financiële zaken

Bij ons kunt u al jouw financiële zaken regelen. Van het openen van een betaalrekening, het afsluiten van een verzekering tot een aanvulling op jouw pensioen of de financiering van een woning. Wij bieden dit alles onder één dak.

Thuis in het MKB

Ben je ondernemer? Wij kennen de risico’s die bij jou spelen. Bij ons kun je terecht voor een zakelijke betaal- en spaarrekening van RegioBank en met een goede analyse houden we jouw verzekeringsportefeuille en -kosten overzichtelijk.

Ben je op zoek naar advies, of wil je graag kennis maken onder het genot van een kopje koffie? Loop gerust eens binnen, wij helpen je graag verder!