Regio Advies Groep Dussen B.V. in Dussen

  • 0416 - 39 11 32
  • Van der Dussenlaan 6, 4271 AP
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Regio Advies Groep Dussen B.V., RegioBank in Dussen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Er verandert veel in de wereld. Banken worden groter, verzekeringskantoren leggen steeds meer de nadruk op online dienstverlening. Maar juist bij persoonlijke zaken vinden we ├ęcht contact belangrijk. Aandacht van mens tot mens. En daar staan wij voor, bij Regio Advies Groep Dussen B.V..

Meer over ons team

Barto Boiten

Barto Boiten

Laura Boiten

Laura Boiten

Timo Boiten

Timo Boiten

Peter de Haas

Peter de Haas

Tycho Gijsberts

Tycho Gijsberts

Pieter Kant

Pieter Kant

Martijn Blok

Martijn Blok

Theo Valen

Theo Valen

Tex

Tex

Team van Regio Advies Groep Dussen B.V.

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4300

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen