Regio Advies Groep Dussen B.V. in DUSSEN

  • 0416 - 39 11 32
  • Van der Dussenlaan 6, 4271 AP
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Regio Advies Groep Dussen B.V., RegioBank in Dussen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Er verandert veel in de wereld. Banken worden groter, verzekeringskantoren leggen steeds meer de nadruk op online dienstverlening. Maar juist bij persoonlijke zaken vinden we ├ęcht contact belangrijk. Aandacht van mens tot mens. En daar staan wij voor, bijRegio Advies Groep Dussen B.V..
Barto Boiten

Barto Boiten

Eigenaar & persoonlijk adviseur
Timo Boiten

Timo Boiten

Persoonlijk adviseur
Peter de Haas

Peter de Haas

Commercieel medewerker binnendienst
Laura Boiten

Laura Boiten

Commercieel medewerker binnendienst

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Regio Advies Groep Dussen B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4300

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen