NS station van Krabbendijke, RegioBank in Krabbendijke

Reimerswaal Verzekeringen & Hypotheken

In de Dorpsstraat in Krabbendijke vind je Reimerswaal Verzekeringen en Hypotheken. Je zelfstandig adviseur van RegioBank. De medewerkers staan klaar voor al je financiƫle vragen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Marion Bauer-Mast

Marion Bauer-Mast

Adviseur bankzaken
Ik kom uit het nabijgelegen Rilland en ken daardoor veel mensen in Reimerswaal. Dat maakt mijn werk extra leuk! Ik zet graag een stapje extra om zo onze klanten een optimale service en best passend productadvies te bieden.
Petra Corstanje

Petra Corstanje

Relatiebeheerder bankzaken
Ik werk met veel enthousiasme voor elke klant. Want de klant is voor mij koning en van een tevreden klant word ik blij! Ik adviseer je graag over de betaal-, spaar-, en jeugdproducten van RegioBank.
Martin Corstanje

Martin Corstanje

Directeur / Adviseur
Twintig jaar geleden begon ik dit bedrijf. Betrouwbaarheid en deskundigheid zijn sinds de start belangrijke kenmerken voor iedereen die hier werkt.
Siem Corstanje

Siem Corstanje

Adviseur bankzaken
Ik sta voor eerlijkheid en persoonlijkheid en wil graag duidelijk en rustig overkomen op de klant. Je kan bij mij terecht voor al je vragen over bankzaken en verzekeringen.

Welkom!

Tijdens onze openingsuren ben je van harte welkom om je vragen te stellen of om geld te komen storten of opnemen. Daarbuiten plannen de medewerkers afspraken met klanten in, zodat ze hen alle tijd en aandacht kunnen geven. Zij helpen je graag!

Voor al je financiƫle zaken

Bij Reimerswaal Verzekeringen & Hypotheken kun je terecht voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zij bemiddelen hiervoor exclusief. Stap gerust eens binnen en kom kennis maken met de adviseurs. Je kunt hier gemakkelijk een rekening openen, zowel zakelijk als particulier. Jij beslist zelf hoe je je bankzaken wilt regelen: met de RegioBank app, Mijn RegioBank of overschrijvingsformulieren. Naast advies over betalen en sparen, krijg je bij deze Zelfstandig Adviseur ook onafhankelijk advies over je particuliere of zakelijke verzekeringen, hypotheek of pensioen.

Midden in de samenleving

Sinds 2007 is het kantoor van Reimerswaal Verzekeringen en Hypotheken gevestigd aan de Dorpsstraat 48 te Krabbendijke. Zij staan midden in de samenleving en ondersteunen diverse verenigingen en goede doelen.