omgeving Krabbendijke

Reimerswaal Verzekeringen & Hypotheken

In de Dorpsstraat in Krabbendijke vindt u Reimerswaal Verzekeringen en Hypotheken. Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank. De medewerkers staan klaar voor al uw financiƫle vragen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Marion Bauer-Mast

Marion Bauer-Mast

Adviseur bankzaken
Ik kom uit het nabijgelegen Rilland en ken daardoor veel mensen in Reimerswaal. Dat maakt mijn werk extra leuk! Ik zet graag een stapje extra om zo onze klanten een optimale service en best passend productadvies te bieden.
Martin Corstanje

Martin Corstanje

Directeur / Adviseur
Twintig jaar geleden begon ik dit bedrijf. Betrouwbaarheid en deskundigheid zijn sinds de start belangrijke kenmerken voor iedereen die hier werkt.
Petra Corstanje

Petra Corstanje

Relatiebeheerder bankzaken
Ik werk met veel enthousiasme voor elke klant. Want de klant is voor mij koning en van een tevreden klant word ik blij! Ik adviseer u graag over de betaal-, spaar-, en jeugdproducten van RegioBank.
Siem Corstanje

Siem Corstanje

Adviseur bankzaken
Ik sta voor eerlijkheid en persoonlijkheid en wil graag duidelijk en rustig overkomen op de klant. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen over bankzaken en verzekeringen.

Kom gerust even langs

In de ochtenduren kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur altijd even naar binnen lopen om uw vragen te stellen of om geld te komen storten of opnemen. In de middag plannen de medewerkers afspraken met klanten in, zodat ze hen alle tijd en aandacht kunnen geven. Zij helpen u graag!

Midden in de samenleving

Sinds 2007 is het kantoor van Reimerswaal Verzekeringen en Hypotheken gevestigd aan de Dorpsstraat 48 te Krabbendijke. Hier kunt u terecht voor alles rondom sparen en betalen. Reimerswaal Verzekeringen en Hypotheken bemiddeld daarvoor exclusief voor RegioBank. Daarnaast adviseren de medewerkers u ook onafhankelijk over particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Reimerswaal Verzekeringen en Hypotheken staat midden in de samenleving en ondersteunt diverse verenigingen en goede doelen.