De omgeving van Saman & Compiet Financiële Diensten, RegioBank in Axel

Saman & Compiet Financiële Diensten

Saman & Compiet is gespecialiseerd in onafhankelijk advies over hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Voor particulieren én mkb’ers. Ook bemiddelt het kantoor exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Bij deze zelfstandig adviseur regel je dus al je financiële zaken onder één dak, handig!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Elly van Ree

Elly van de Ree

Sonja Mahu

Sonja Mahu

Jeanine Wieland

Jeanine Wieland

Jeroen van Laar

Jeroen van Laar

Tom Compiet

Tom Compiet

Echt onafhankelijk

Onafhankelijk en goudeerlijk: deze woorden passen perfect bij de werkwijze van dit kantoor. Loop je het pand binnen, dan zie je geen flyers en posters van banken en verzekeraars. Op deze manier maken ze duidelijk dat zij daadwerkelijk onafhankelijk advies geven. En de medewerkers geven alleen het advies dat ze zelf ook zouden willen krijgen.

Klassiek én modern

Het team heeft klassieke waarden, maar is modern in uitvoering. Ze hechten aan persoonlijk contact en zijn loyaal richting hun klanten. Daarom bieden ze de service om bij je langs te komen als dat nodig is. Daarnaast bieden ze digitaal gemak met hun eigen app, waarmee je op elk moment van de dag inzicht hebt in je financiële zaken.

Voor de Axelaars

Alle adviseurs van dit kantoor komen uit de regio. Dat is bewust, want ze zetten zich graag in voor Axel en haar inwoners. Bijvoorbeeld door sponsoring van lokale sportverenigingen. Zo dragen zij een steentje bij aan het levendig houden van de buurt.