Saman & Compiet Financiële Diensten in Axel

  • 0115 - 56 30 72
  • Nassaustraat 63, 4571 BK
  • Vandaag open van 09.00 - 17.00
Saman & Compiet - adviseurachtergrond

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

In het Zeeuws-Vlaamse Axel vindt u het kantoor van Saman & Compiet Financiële Diensten. Al tientallen jaren geeft het betrokken team advies over alle financiële zaken voor particulieren en bedrijven. Dat doen ze vakkundig en met passie.

Elly van Ree

Elly van de Ree

Sonja Mahu

Sonja Mahu

Jeanine Wieland

Jeanine Wieland

Jeroen van Laar

Jeroen van Laar

Tom Compiet

Tom Compiet

RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4314

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen