Standbeeld in de omgeving van SH Assurantie in Zuidlaren

SH Assurantie

‘Als je goed bent voor je klanten, dan zijn je klanten ook goed voor jou.’ Dat is het motto van SH Assurantie in Zuidlaren. Deze zelfstandig adviseur van RegioBank is hét loket voor al je financiële zaken. Van onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen, tot de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Edgar Suurmeijer

Edgar Suurmeijer

Eigenaar en zakelijk adviseur en bankzaken
Iedere dag ben ik bezig om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.
Mike Koops

Mike Koops

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Ik neem de tijd om rustig uw bankzaken en verzekeringen door te nemen en ze zo te regelen dat u met een gerust hart naar huis gaat.
Jack Lammerts

Jack Lammerts

Adviseur bankzaken
Ik maak voor zakelijke klanten in één oogopslag duidelijk welke risico’s zij lopen en hoe ze preventieve maatregelen kunnen nemen.

Regelmatig contact

Net buiten de dorpskern in Zuidlaren staat de imposante monumentale kazerne waar SH Assurantie gevestigd is. Edgar Suurmeijer is sinds 1998 actief in de verzekeringswereld en in 2009 is hij gestart met SH Assurantie, dat toen al door veel klanten in de omgeving gevonden werd. Sindsdien heeft hij samen met zijn drie medewerkers flink geïnvesteerd in het klantcontact. Zo nemen ze regelmatig even contact op om te zorgen dat de financiën bij alle klanten up-to-date zijn.

On- en offline

Deze zelfstandig adviseur neemt de tijd voor je, maar begrijpt ook dat je tijd kostbaar is. Daarom kun je al je zaken regelen via beeldbellen en elektronische ondertekening. Even snel advies nodig? Stuur dan even een appje naar het speciale WhatsAppnummer. Natuurlijk kun je ook gewoon bellen of langskomen. Je bent altijd van harte welkom.

Echt geholpen

Wie op zoek is naar een zelfstandig adviseur die klaarstaat op het moment dat het nodig is, is bij SH Assurantie aan het goede adres. Hier kun je even binnenlopen om een vraag te stellen, maar ook om eens uitgebreid in gesprek te gaan over je hypotheek of verzekeringen. Zeker weten dat je naar huis gaat met het gevoel dat je écht geholpen bent.