Sweere V.O.F.

Sweere VOF, in de volksmond gewoon ‘Sweere’, is specialist op het gebied van adviezen over hypotheken en verzekeringen. Daarnaast helpen de medewerkers je graag met je financiële planning of met het kopen van een huis. Ook bemiddelt het kantoor als zelfstandig adviseur exclusief voor betaal- en spaardiensten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Mariët Dingemans

Mariët Dingemans

Adviseur Bankzaken
Yvette van Dijk

Yvette van Dijk

Cindy Hofstede

Cindy Hofstede

Adviseur Bankzaken

Gewoon binnenlopen

Met welke vraag je ook zit, je kunt bij Sweere gewoon binnenlopen. Ook zonder afspraak. Er is namelijk altijd wel iemand aanwezig om je te helpen. En moet je toch nog even wachten? Dan kun je lekker neerstrijken op de bank, uiteraard met een kopje koffie.

Totaalplaatje

Waarom het kantoor zoveel diensten aanbiedt? Om je als klant een mooie totaalservice te bieden. De adviseurs denken dan ook graag in de breedste zin met je mee. Sluit je bijvoorbeeld een hypotheek af? Dan krijg je meteen advies over passende verzekeringen voor je huis.

Gedegen advies

Wist je trouwens dat Sweeres eerste locatie, die in Oud Gastel, al sinds 1981 bestaat? Veel mensen zijn al sinds die tijd klant bij het kantoor. Waarom? Omdat hun adviseur hen inmiddels door en door kent en van daaruit advies op maat geeft.

Van ouder op kind

Sweere bestaat inmiddels dus al tientallen jaren. Mensen die ooit als kind met hun vader of moeder meegingen, komen nu terug om bijvoorbeeld een spaarrekening te openen voor hun kinderen. Een mooi compliment, vinden de adviseurs!

Voor de buurt

Uiteraard is het kantoor er graag voor haar omgeving. Daarom sponsort het verschillende lokale organisaties, zoals de voetbalvereniging en de tennisvereniging. Ook staan de adviseurs weleens voor de klas om de kinderen in Fijnaart te leren omgaan met geld. Want jong geleerd, is oud gedaan!