Sweere V.O.F. in Fijnaart

  • 0168 - 46 33 19
  • Korte Kerkstraat 2, 4793 EW
  • Vandaag gesloten

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Wilt u op een vertrouwde manier uw financiële zaken regelen? Dan staan de adviseurs van Sweere VOF graag voor u klaar. Ze doen er namelijk alles aan om u goed te leren kennen. Want alleen zo weten ze hoe ze u het beste kunnen helpen.

Meer over ons team

Mariët Dingemans

Mariët Dingemans

Adviseur Bankzaken
Yvette van Dijk

Yvette van Dijk

Cindy Hofstede

Cindy Hofstede

Adviseur Bankzaken
RegioBank team

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4385

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.