De omgeving van Theussing Hypotheken & Verzekeringen, RegioBank in Enschede

Theussing Hypotheken & Verzekeringen

Theussing Hypotheken & Verzekeringen is in 1997 in Glanerbrug gestart als Verzekeringskantoor en is zelfstandig adviseur van RegioBank. In 2015 heeft Theussing Hypotheken & Verzekeringen een kantoor in Overdinkel overgenomen. Door deze overname zijn wij een team geworden, bestaande uit vier binnendienstmedewerkers en twee hypotheekadviseurs. Op beide kantoren kan iedereen voor bankzaken, hypotheken en verzekeringen terecht. Bij ons krijg je een oplossing op maat voor al je financiële wensen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Huub Theussing

Huub Theussing

Eigenaar en allround adviseur
Als erkend financieel adviseur kun je bij mij terecht voor al je vragen over hypotheken, verzekeringen, kredieten en bankzaken. Ik ben sinds 1989 werkzaam in de financiële wereld. Welkom!
Carin Kuijper-Vagevuur

Carin Kuijper-Vagevuur

Commerciële binnendienst medewerkster
Ik ben sinds 2002 werkzaam op kantoor Glanerbrug en help je met de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook voor particuliere en zakelijke (schade)verzekeringen en kredieten kun je bij mij terecht.
Judith Barkey

Judith Barkey

Commerciële binnendienst medewerkster
Binnen Theussing ben ik op verschillende plekken werkzaam. Onder het genot van een kopje koffie/thee ben je altijd welkom met je vragen en/of voor een vrijblijvend advies.
Ans Kienhuis

Ans Kienhuis

Commerciële binnendienst medewerkster
Het laagdrempelige van ons kantoor is wat me aanspreekt en wil graag op deze wijze de klant bedienen. Voor de dagelijkse Bankzaken en Verzekeringen.

Volledig van dienst

Voor beide kantoren is het belangrijk om de klanten volledig van dienst te kunnen zijn. Je betaal- en spaarrekeningen brengen we bij RegioBank onder. Voor hypotheken, verzekeringen en financieringen -zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet- zijn wij onafhankelijk. Wij bemiddelen voor deze producten bij verschillende geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.

Persoonlijk

Wat voor ons voorop staat is een goede binding met je als klant en de laagdrempeligheid om bij ons op kantoor binnen te komen. Door onze kasfunctie en de centrale ligging midden in de dorpen Glanerbrug en Overdinkel kun je gemakkelijk bij ons binnenlopen en kunnen wij je altijd van dienst zijn.