Theussing Hypotheken & Verzekeringen in Enschede

  • 053 - 461 72 72
  • Gronausestraat 1233, 7534 AJ
  • Vandaag open van 09.00 - 16.30
De omgeving van Theussing Hypotheken & Verzekeringen, RegioBank in Enschede

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bij Theussing Hypotheken & Verzekeringen vindt u alles onder één dak. Wij bemiddelen in hypotheken, verzekeringen, financieringen en als Zelfstandig Adviseur van RegioBank, kunt u bij ons terecht voor al uw bankzaken. U bent bij ons van harte welkom!
Huub  Theussing

Huub Theussing

Eigenaar en allround adviseur
Carin  Kuijper-Vagevuur

Carin Kuijper-Vagevuur

Commerciële binnendienst medewerkster
Karin Rupert-Kruise

Karin Rupert-Kruise

Commerciële binnendienst medewerkster
Ans Kienhuis

Ans Kienhuis

Commerciële binnendienst medewerkster

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
theussing - teamafbeelding

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4211

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen