De omgeving van TRIADE Hypotheken - Verzekeringen B.V., RegioBank in Nuth

TRIADE Hypotheken - Verzekeringen B.V.

Ons team is zes man sterk en beschikt over kennis die het volledige financiële pakket omvat. Wij hebben zowel een specialist op het gebied van zakelijke verzekeringen, een pensioenadviseur en financieel planner en een hypotheekadviseur in huis. De hoge kwaliteit aan kennis maken wij op een laagdrempelige manier beschikbaar voor jou als klant. Bij ons stap je binnen voor een informeel praatje, maar verlaat je het kantoor met het advies wat je nodig had.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Bianca Dreessen

Bianca Dreessen

Adviseur bankzaken en adviseur verzekeringszaken
Met meer dan twintig jaar ervaring in de branche ken ik de financiële wereld door en door. Met mijn kennis weet ik lastige stof te vertalen naar begrijpelijke zinnen.
Pauline Gerits

Pauline Gerits

Assurantieadviseur en adviseur bankzaken
Met veel geduld bied ik een luisterend oor. Ik weet direct wanneer een klant behoefte heeft aan nog iets meer uitleg, zodat de hele situatie helder wordt.
Jaquelline Hillen

Jacquelline Hillen

Hoofd klantzaken en adviseur bankzaken
Al meer dan 18 jaar werk ik met veel passie en plezier bij Triade Hypotheken - Verzekeringen BV. Door de financiële zaken van de klant goed te regelen, creëer ik veelgevraagde rust.
Rogier Offermans

Rogier Offermans

Adviseur Bankzaken
Wim Offermans

Wim Offermans

Adviseur Bankzaken

Alleskunner

Wij zien onszelf als een soort financiële huisarts, maar ook als een apotheker die gerichte producten voorschrijft. Door de juiste vragen te stellen, leggen we de kern van je situatie bloot. Gezien onze samenwerking met verschillende verzekeraars en hypotheekaanbieders, kunnen we voor je op zoek naar de best passende oplossing. Bovendien bemiddelen wij als zelfstandig adviseur van RegioBank exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Ook voor je bankzaken kun je dus bij ons terecht.

Net dat stapje extra

De belangrijkste factor is vertrouwen. Dit vind je onder meer in persoonlijk contact. Je kent ons en wij kennen jou. Je bespreekt je zaken altijd met een vertrouwd gezicht. Wel zo prettig. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht. Stap binnen met een vraag, ook wanneer je geen afspraak hebt. Ook in het weekend staan wij paraat. Je bereikt ons via de telefoon, mail, maar ook Whatsapp en Facebook. Koop je bijvoorbeeld op zaterdag een nieuwe auto, maar heb je niet gedacht aan de verzekering? Dan doen wij er alles aan om je diezelfde dag nog weg te laten rijden in je nieuwe wagen.