TRIADE Hypotheken - Verzekeringen B.V. in Nuth

  • 045 - 524 59 84
  • Stationstraat 77, 6361 BH
  • Vandaag open van 09.30 - 17.30
De omgeving van TRIADE Hypotheken - Verzekeringen B.V., RegioBank in Nuth

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Al bijna een kwart eeuw geeft Triade Hypotheken - Verzekeringen BV. advies op het gebied van verzekeringen, bankzaken, hypotheken en pensioenen. Dit doen wij met veel expertise. Onze kennis is breed, maar ook op zeer specifiek niveau helpen we u verder.

Bianca Dreessen

Bianca Dreessen

Adviseur bankzaken en adviseur verzekeringszaken
Pauline Geerits

Pauline Geerits

Assurantieadviseur en adviseur bankzaken
Jaquelline Hillen

Jaquelline Hillen

Hoofd klantzaken en adviseur bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4432

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen