De omgeving van Ten Broeke makelaardij & verzekeringen, RegioBank in Lemelerveld

Deze pagina is niet (meer) geldig, u wordt doorgestuurd.

Univé Stad en Land

Op zoek naar een particuliere of zakelijke verzekering, of naar de juiste partner op het gebied van makelaardij, hypotheken of bancaire zaken? Bij Univé Stad en Land bent u voor deze wens op de juiste plek.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Op zoek naar een particuliere of zakelijke verzekering, of naar de juiste partner op het gebied van makelaardij, hypotheken of bancaire zaken? Bij Univé Stad en Land bent u voor deze wens op de juiste plek.

Wij geloven we in een succesvol principe: uw belang staat altijd voorop. We willen zo dicht mogelijk bij u staan; qua advies, maar ook fysiek. We brengen uw wensen en mogelijkheden in kaart en presenteren daarna de best passende oplossing.

Daarbij gaan we uit van een transparante en open aanpak. Afspraken leggen we altijd op voorhand vast, zodat er geen verrassingen ontstaan. En natuurlijk kunt u altijd terecht bij ons voor een kopje koffie, want vragen staat vrij.

Meer dan alleen bemiddelen

Bij Univé Stad en Land doen we meer dan alleen maar bemiddelen. Wij ontzorgen! Wij denken vooruit en bieden een oplossing die beide partijen tevreden stelt. Daarom zijn we al jarenlang een zeer betrouwbare NVM-partner in Salland. Niet alleen kennen we de markt op onze duim, ook gebruiken we de modernste software waardoor we altijd op de hoogte zijn.

Financiële risico’s

in kaart Financiële risico’s wil niemand lopen, en gelukkig hoeft dat ook niet. Of u zich ergens voor moet verzekeren, verschilt per situatie. Bij Univé Stad en Land zoeken we graag samen naar een passende oplossing, want daar ligt voor ons keer op keer de mooiste uitdaging.

Of het nu gaat om het verzekeren van uw reis naar het buitenland, uw auto of uw huis. We gaan volledig onafhankelijk en transparant te werk.

Een passende hypotheek?

Gaat u een huis kopen of bouwen? Bent u op zoek naar een geschikte hypotheek? Bij ons zit onafhankelijkheid en betrouwbaarheid in onze genen. We zijn namelijk volledig keuzevrij in ons advies, omdat we volledig vrijblijvend samenwerken met alle grote banken, verzekeringen en pensioenfondsen in Nederland.

RegioBank

Op zoek naar een financieel adviseur op de hoek met een betrouwbaar en bekend gezicht? Univé Stad en Land is ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. RegioBank is de bank in uw regio waar u terecht kunt voor sparen, betalen en uw hypotheek, zowel voor uzelf als uw bedrijf.

Univé Stad en Land: dichtbij, bewust en beter.