Univé Stad en Land in Lemelerveld

  • 0572 - 37 14 08
  • Parallelstraat 1, 8152 BD
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
De omgeving van Ten Broeke makelaardij & verzekeringen, RegioBank in Lemelerveld

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Univé staat sinds 1794 voor de zekerheid van samen. Juist nu risico’s onvoorspelbaarder worden, is Univé de helpende hand op je schouder. Als coöperatie zonder winstoogmerk helpen we onze 1,6 miljoen leden met het voorkomen van schade en beperken van de gevolgen van risico’s.

Samen maken we risico’s beheersbaar met goede en begrijpelijke producten, maar ook met handige diensten voor gezinnen én ondernemers. Samen kun je alles aan. Dát is de zekerheid van Univé. Wij geloven in de kracht van samen. Daarom vindt u Univé, Ten Broeke makelaars & taxateurs en RegioBank onder één dak. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken, financieel advies, makelaardij, taxaties en spaar- en betaalproducten.  

In onze winkel in Lemelerveld staat een team van adviseurs voor u klaar. Maud, Marga, Sharon en Anouck verzekeren u van het beste advies!

RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4224

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen