Brug Burgumerdaam, RegioBank in Burgum

Van Campen & Dijkstra Burgum

In het centrum van Burgum, naast de veelbesproken blauwe hond, vind je de enige fysieke bank van het dorp. De deuren van Van Campen & Dijkstra staan wagenwijd open voor iedereen die op zoek is naar professionele hulp bij bankzaken, hypotheken of verzekeringen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Lysanne Soepboer

Lysanne Soepboer

Adviseur Bankzaken
Ype de Haan

Ype de Haan

Adviseur verzekeringen en bankzaken zakelijk
Tjeerd Joustra

Tjeerd Joustra

Adviseur verzekeringen
Gerrie van der Meulen-Jansma

Gerrie van der Meulen-Jansma

Adviseur Bankzaken
Ben Flootman

Ben Flootman

Hypotheekadviseur
Ik hecht veel waarde aan samenwerken. Met een partij als RegioBank bijvoorbeeld. Door goed samen te werken kunnen we iedereen beter helpen en steeds dat extra stapje zetten. Zo maken we dromen waar.

Van Campen & Dijkstra is een bekende naam in Friesland en omstreken. Net als bij de andere vestigingen van Van Campen & Dijkstra kun je in Burgum terecht voor onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen. Daarnaast bemiddelt deze zelfstandig adviseur exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarbij staan ze klaar voor ondernemers met aanbod in bedrijfshypotheken en zakelijk krediet.

Vriendelijk verwelkomd

Ondanks de strakke inrichting van het nieuwbouwpand proef je de warme sfeer al bij binnenkomst. Je wordt hier vriendelijk begroet en aangesproken bij je voornaam. Dat kan, want bij Van Campen & Dijkstra kennen ze iedereen. Ben je een nieuwe klant? Dan nemen de adviseurs de tijd om jou en je situatie te leren kennen. Zo kunnen ze je het beste helpen met je bankzaken. In het Fries óf in het Nederlands.

Persoonlijk bereikbaar

Terwijl alle banken uit het dorp verdwenen, bleef Van Campen & Dijkstra altijd aanwezig in Burgum. Bereikbaarheid staat dan ook hoog in het vaandel. Je krijgt áltijd een medewerker aan de telefoon en geen bandje met keuzemenu. En heb je buiten openingstijden een dringende vraag? De adviseurs staan altijd voor je klaar. Gewoon, als extra service.

Voor klant en dorp

De doelstelling van Van Campen & Dijkstra is duidelijk: klaarstaan voor de klant én voor het dorp. Daarom sponsoren ze verschillende sportverenigingen in Burgum en omstreken. Bijvoorbeeld door het schenken van kleding of financiële middelen. Ook de adviseurs zelf zetten zich in voor een betere buurt. Zo zitten ze in besturen van onder meer het Koningsdagfeest en de Sinterklaasviering. Een goede combi: zichtbaarheid én affiniteit.