Van Campen & Dijkstra Burgum in BURGUM

  • 0511 - 46 02 40
  • Van Sminiaplein 4, 9251 BK
  • Vandaag gesloten
Brug Burgumerdaam, RegioBank in Burgum

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Vanuit een persoonlijke benadering brengen wij je financiën en risico’s in kaart, in privé en voor je onderneming. Wij bieden inzicht, gemak en een tijds- en kostenbesparing. De zekerheid dat het goed geregeld is én blijft; daarvoor ben je bij Van Campen & Dijkstra uit Burgum aan het goede adres!

Meer over ons team

Lysanne Soepboer

Lysanne Soepboer

Adviseur Bankzaken
Ype de Haan

Ype de Haan

Adviseur verzekeringen en bankzaken zakelijk
Tjeerd Joustra

Tjeerd Joustra

Adviseur verzekeringen
Gerrie van der Meulen-Jansma

Gerrie van der Meulen-Jansma

Adviseur Bankzaken
Ben Flootman

Ben Flootman

Hypotheekadviseur
Van Campen & Dijkstra Burgum - AdviseurTeamAfbeelding

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4921

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen