De omgeving van Van Campen & Dijkstra in Drachten

Van Campen & Dijkstra Drachten

Bij Van Campen & Dijkstra hebben wij alle financiële diensten in huis. Daarom kiezen particuliere en zakelijke klanten steeds vaker voor ons. We zijn persoonlijk, no-nonsense, betrokken en professioneel.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Elbrig van der Meulen

Elbrig van der Meulen

Adviseur bankzaken, verzekeringen & vestigingsmanager
Siem Hiemstra

Siem Hiemstra

Adviseur hypotheken
Niels Hamoen

Niels Hamoen

Zakelijk verzekeringsadviseur
Lieke Beckers

Lieke Beckers

Adviseur bankzaken
Niek Klasema

Niek Klasema

Adviseur hypotheken en verzekeringen
Danielle van Wijnen

Daniëlle van Wijnen

Adviseur bankzaken

Wat wij verstaan onder persoonlijk advies? Een adviseur die bij je langskomt en regelmatig samen je financiële zaken doorneemt. Wij nemen de tijd voor je. Je hebt een eigen contactpersoon en kunt direct contact opnemen met je verzekeringsadviseur.

Wij zijn transparant over onze vergoeding. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. Je bent bij ons verzekerd van onafhankelijk advies. Een plezierige basis van samenwerken, voor jou en voor ons. Onze dienstverlening is hierdoor efficiënt en wij kunnen je zo de beste service verlenen.

Financieel ontzorgen

Al je financiële zaken onder één dak. Persoonlijk en laagdrempelig. Dat is waar Van Campen & Dijkstra voor staat. Je ontvangt bij ons uitgebreid onafhankelijk advies over hypotheken, verzekeringen en financieringen. Ook bemiddelen wij exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Totaalpakket

Beleving staat voorop bij Van Campen & Dijkstra. Van een vriendelijke ontvangst aan de balie tot een helder adviesgesprek. Je wordt in begrijpelijke taal te woord gestaan, in het Nederlands óf het Fries, zodat je zonder vraagtekens vertrekt. Ook prettig: aan de telefoon sta je nooit lang in de wacht, dus een afspraak is zo gemaakt. Zonder afspraak ben je ook welkom, de koffie staat altijd voor je klaar.

Al je verzekeringen op orde

Naast je bankzaken beheren wij met liefde en plezier ook je verzekeringen. We bespreken samen met jou je verzekeringen en houden je hiervan op de hoogte. Op basis hiervan benaderen wij je op de gewenste frequentie voor het inplannen van de afspraak. De adviseur neemt dan alles met je door.

Je bankzaken regelen in de buurt

Naast assurantiekantoor, zijn wij ook zelfstandig adviseur van RegioBank. RegioBank kent het duidelijke uitgangspunt: betalen en sparen zónder poespas en gedoe. RegioBank kenmerkt zich door haar kleinschalige, laagdrempelige en persoonlijker dienstverlening. En wil je je bankzaken ook online regelen, geen probleem! Ook Internetbankieren en een RegioBank app behoren tot de mogelijkheden.

Laat je hypotheek door ons toetsen

Is je hypotheekrente te hoog? Laat je hypotheek door ons toetsen. Na een simpele telefonische kennismaking gaan we voor je aan het werk; we weten dan al vrij snel of we iets voor je kunnen betekenen.

Maatschappelijk betrokken

Zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn altijd zichtbaar in de buurt. Drachten is daarin geen uitzondering. Doordat onze collega’s zelf uit de buurt komen, weten zij wat er speelt. Vandaar dat we bij Van Campen & Dijkstra gemotiveerd zijn om een bijdrage te leveren aan de buurt. Dit doen we door maatschappelijk betrokken te zijn bij de vele evenementen en het levendige verenigingsleven in Drachten en omgeving.