Van Campen & Dijkstra Drachten in Drachten

  • 0512 - 54 54 54
  • Markt 4, 9203 AA
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Van Campen & Dijkstra in Drachten

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

In het centrum van Drachten, aan de Markt 4 vind je Van Campen & Dijkstra, jouw zelfstandig adviseur van RegioBank. Vanuit een persoonlijke benadering brengen wij je financiën en risico’s in kaart, in privé en voor je onderneming. Bij ons kun je terecht voor je bankzaken via RegioBank, maar ook voor je verzekeringen of hypotheek. De zekerheid dat je financiële zaken goed geregeld zijn én blijven; daarvoor ben je bij ons aan het goede adres!

Meer over ons team

Elbrig van der Meulen

Elbrig van der Meulen

Adviseur bankzaken, verzekeringen & vestigingsmanager
Siem Hiemstra

Siem Hiemstra

Adviseur hypotheken
Niels Hamoen

Niels Hamoen

Zakelijk verzekeringsadviseur
Lieke Beckers

Lieke Beckers

Adviseur bankzaken
Niek Klasema

Niek Klasema

Adviseur hypotheken en verzekeringen
Danielle van Wijnen

Daniëlle van Wijnen

Adviseur bankzaken
RegioBank team

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4364

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen