De omgeving van Van Campen Dijkstra & Eelsingh, RegioBank in Grou

Van Campen Dijkstra & Eelsingh

Bij Van Campen, Dijkstra & Eelsingh uit Grou hebben wij alle financiële diensten in huis. Daarom kiezen particuliere en zakelijke klanten steeds vaker voor ons. We zijn persoonlijk, no-nonsense, betrokken en professioneel.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Sietze  Eelsingh

Sietze Eelsingh

Adviseur bankzaken & verzekeringsadviseur
Persoonlijke aandacht voor de klant is voor mij erg belangrijk. U wilt graag herkend worden. Voor advies van al uw bankzaken en op het gebied van verzekeringen ben ik uw aanspreekpunt.
Adisa Huremovic-Terzic

Rixt Dijkema

Medewerkster bankzaken & verzekeringen
Bij ons op kantoor staat de klant centraal, hier geloof ik dan ook écht in. Wij zullen u zo goed mogelijk adviseren en met u meedenken.

Bij Campen Dijkstra & Eelsingh uit Grou hebben wij alle financiële diensten in huis. Daarom kiezen particuliere en zakelijke klanten steeds vaker voor ons. We zijn persoonlijk, no-nonsense, betrokken en professioneel.

Wat wij verstaan onder persoonlijk advies? Een adviseur die bij u langskomt en regelmatig samen uw financiële zaken doorneemt. Wij nemen de tijd voor u. U heeft een eigen contactpersoon en kunt direct contact opnemen met uw verzekeringsadviseur.

Wij zijn transparant over onze vergoeding. Hierdoor weet u waar u aan toe bent. U bent bij ons verzekerd van onafhankelijk advies. Een plezierige basis van samenwerken, voor u en voor ons. Onze dienstverlening is hierdoor efficiënt en wij kunnen u zo de beste service verlenen.

Thuis in de zakelijke markt

We zijn niet alleen zelf ondernemers, we zijn ook ervaren in het werken voor ondernemers. En dat is belangrijk, omdat werk en privé sterk van elkaar afhankelijk zijn. Onze adviseurs kennen deze verwevenheid en zijn gespecialiseerd in dit soort advisering. Wij zijn dé adviseur voor het MKB in de regio Friesland en omgeving. Ons professionele team van adviseurs en ondersteuners biedt persoonlijk en direct service.

U heeft bij ons kantoor als zakelijke relatie twee directe contactpersonen: de adviseur en zijn ondersteuner. Als u naar kantoor belt, wordt u automatisch doorverbonden met uw eigen contactpersoon.

In welke branche u ook actief bent, we leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen. Dat levert voor u vaak een zeer gewaardeerd advies op en een interessante kostenbesparing.

Al uw verzekeringen op orde

Als u zakelijk klant bent, beheren wij met liefde en plezier ook uw privé verzekeringen. Samen met u bespreekt de adviseur hoe vaak een bezoek en/of controle van polissen, dekking en premie wenselijk is. Op basis hiervan benaderen wij u op de gewenste frequentie voor het inplannen van de afspraak. De adviseur neemt dan alles met u door.

Uw bankzaken regelen in de buurt

Naast assurantiekantoor, zijn wij ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. RegioBank kent het duidelijke uitgangspunt: betalen en sparen zónder poespas en gedoe. RegioBank kenmerkt zich door haar kleinschalige, laagdrempelige en persoonlijker dienstverlening. En wilt u uw bankzaken ook online regelen, geen probleem! Ook Internetbankieren en een Mobiel Bankieren app behoren tot de mogelijkheden.

Laat uw hypotheek door ons toetsen

Is uw hypotheekrente te hoog? Laat uw hypotheek door ons toetsen. Na een simpele telefonische kennismaking gaan we voor u aan het werk; we weten dan al vrij snel of oversluiten naar een lagere rente voor u aantrekkelijk is.