De omgeving van Van Campen Dijkstra & Eelsingh, RegioBank in Grou

Van Campen Dijkstra & Eelsingh

Bij Van Campen, Dijkstra & Eelsingh uit Grou hebben wij alle financiële diensten in huis. Daarom kiezen particuliere en zakelijke klanten steeds vaker voor ons. We zijn persoonlijk, no-nonsense, betrokken en professioneel.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Sietze  Eelsingh

Sietze Eelsingh

Adviseur bankzaken & verzekeringsadviseur
Persoonlijke aandacht voor de klant is voor mij erg belangrijk. Je wilt graag herkend worden. Voor advies van al je bankzaken en op het gebied van verzekeringen ben ik je aanspreekpunt.
Rixt Dijkema

Rixt Dijkema

Medewerkster bankzaken & verzekeringen
Bij ons op kantoor staat de klant centraal, hier geloof ik dan ook écht in. Wij zullen je zo goed mogelijk adviseren en met je meedenken.

Wat wij verstaan onder persoonlijk advies? Een adviseur die bij je langskomt en regelmatig samen je financiële zaken doorneemt. Wij nemen de tijd voor je. Je hebt een eigen contactpersoon en kunt direct contact opnemen met je verzekeringsadviseur.

Wij zijn transparant over onze vergoeding. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. Je bent bij ons verzekerd van onafhankelijk advies. Een plezierige basis van samenwerken, voor je en voor ons. Onze dienstverlening is hierdoor efficiënt en wij kunnen je zo de beste service verlenen.

Thuis in de zakelijke markt

We zijn niet alleen zelf ondernemers, we zijn ook ervaren in het werken voor ondernemers. En dat is belangrijk, omdat werk en privé sterk van elkaar afhankelijk zijn. Onze adviseurs kennen deze verwevenheid en zijn gespecialiseerd in dit soort advisering. Wij zijn dé adviseur voor het MKB in de regio Friesland en omgeving. Ons professionele team van adviseurs en ondersteuners biedt persoonlijk en direct service.

Je hebt bij ons kantoor als zakelijke relatie twee directe contactpersonen: de adviseur en zijn ondersteuner. Als je naar kantoor belt, word je automatisch doorverbonden met je eigen contactpersoon.

In welke branche je ook actief bent, we leggen je graag uit wat wij voor je kunnen betekenen. Dat levert voor je vaak een zeer gewaardeerd advies op en een interessante kostenbesparing.

Al je verzekeringen op orde

Als je zakelijk klant bent, beheren wij met liefde en plezier ook je privé verzekeringen. Samen met jou bespreekt de adviseur hoe vaak een bezoek en/of controle van polissen, dekking en premie wenselijk is. Op basis hiervan benaderen wij je op de gewenste frequentie voor het inplannen van de afspraak. De adviseur neemt dan alles met je door.

Je bankzaken regelen in de buurt

Naast assurantiekantoor, zijn wij ook zelfstandig adviseur van RegioBank. RegioBank kent het duidelijke uitgangspunt: betalen en sparen zónder poespas en gedoe. RegioBank kenmerkt zich door haar kleinschalige, laagdrempelige en persoonlijker dienstverlening. En wil je je bankzaken ook online regelen, geen probleem! Ook Internetbankieren en een RegioBank app behoren tot de mogelijkheden.

Laat je hypotheek door ons toetsen

Is je hypotheekrente te hoog? Laat je hypotheek door ons toetsen. Na een simpele telefonische kennismaking gaan we voor je aan het werk; we weten dan al vrij snel of oversluiten naar een lagere rente voor je aantrekkelijk is.