Van Campen Dijkstra & Eelsingh in Grou

  • 0566 - 65 10 20
  • Parkstraat 7, 9001 AS
  • Vandaag open van 08.30 - 12.30
De omgeving van Van Campen Dijkstra & Eelsingh, RegioBank in Grou

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Vanuit onze persoonlijke benadering brengen wij bij Van Campen, Dijkstra en Eelsingh voor bedrijven, ondernemers en particuliere relaties in Grou de financiën en risico’s in kaart. Daarnaast heeft u bij ons de zekerheid dat het goed geregeld is én blijft.
Sietze  Eelsingh

Sietze Eelsingh

Adviseur bankzaken & verzekeringsadviseur
Adisa Huremovic-Terzic

Rixt Dijkema

Medewerkster bankzaken & verzekeringen
Team van Van Campen Dijkstra & Eelsingh

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4067

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen