De omgeving van Van Campen & Dijkstra makelaars in ass. BV, RegioBank in Gorredijk

Van Campen & Dijkstra Gorredijk

Bij Van Campen & Dijkstra uit Gorredijk hebben wij alle financiële diensten in huis. Daarom kiezen particuliere en zakelijke klanten steeds vaker voor ons. We zijn persoonlijk, no-nonsense, betrokken en professioneel.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Dorothé Visbeek - Bonthuis

Dorothé Visbeek – Bonthuis

Adviseur Bankzaken
Wel zo fijn toch, dat u weet wie de telefoon opneemt als u ons belt? Daarnaast verzorg ik ook de administratie van Van Campen en Dijkstra.
Adisa Terzic

Adisa Terzic

Adviseur Bankzaken

Wat wij verstaan onder persoonlijk advies? Een adviseur die bij je langskomt en regelmatig samen je financiële zaken doorneemt. Wij nemen de tijd voor je. Je hebt een eigen contactpersoon en kunt direct contact opnemen met je verzekeringsadviseur.

Wij zijn transparant over onze vergoeding. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. Je bent bij ons verzekerd van onafhankelijk advies. Een plezierige basis van samenwerken, voor jou en voor ons. Onze dienstverlening is hierdoor efficiënt en wij kunnen je zo de beste service verlenen.

Thuis in de zakelijke markt

We zijn niet alleen zelf ondernemers, we zijn ook ervaren in het werken voor ondernemers. En dat is belangrijk, omdat werk en privé sterk van elkaar afhankelijk zijn. Onze adviseurs kennen deze verwevenheid en zijn gespecialiseerd in dit soort advisering. Wij zijn dé adviseur voor het MKB in de regio Friesland en omgeving. Ons professionele team van adviseurs en ondersteuners biedt persoonlijk en direct service.

Je hebt bij ons kantoor als zakelijke relatie twee directe contactpersonen: de adviseur en zijn ondersteuner. Als je naar kantoor belt, word je automatisch doorverbonden met je eigen contactpersoon.

In welke branche je ook actief bent, we leggen je graag uit wat wij voor je kunnen betekenen. Dat levert voor jou vaak een zeer gewaardeerd advies op en een interessante kostenbesparing.

Al je verzekeringen op orde

Als je zakelijk klant bent, beheren wij met liefde en plezier ook je privé verzekeringen. Samen met jou bespreekt de adviseur hoe vaak een bezoek en/of controle van polissen, dekking en premie wenselijk is. Op basis hiervan benaderen wij je op de gewenste frequentie voor het inplannen van de afspraak. De adviseur neemt dan alles met je door.

Je bankzaken regelen in de buurt

Naast assurantiekantoor, zijn wij ook zelfstandig adviseur van RegioBank. RegioBank kent het duidelijke uitgangspunt: betalen en sparen zónder poespas en gedoe. RegioBank kenmerkt zich door haar kleinschalige, laagdrempelige en persoonlijker dienstverlening. En wil je je bankzaken ook online regelen, geen probleem! Ook Internetbankieren en een RegioBank app behoren tot de mogelijkheden.

Laat je hypotheek door ons toetsen

Is je hypotheekrente te hoog? Laat je hypotheek door ons toetsen. Na een simpele telefonische kennismaking gaan we voor je aan het werk; we weten dan al vrij snel of oversluiten naar een lagere rente voor je aantrekkelijk is.