Van Campen & Dijkstra Gorredijk in Gorredijk

  • 0513 - 46 13 46
  • Brouwerswal 1, 8401 CZ
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Van Campen & Dijkstra makelaars in ass. BV, RegioBank in Gorredijk

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Vanuit een persoonlijke benadering brengen wij je financiën en risico’s in kaart, in privé en voor je onderneming. Wij bieden inzicht, gemak en een tijds- en kostenbesparing. De zekerheid dat het goed geregeld is én blijft; daarvoor ben je bij Van Campen & Dijkstra uit Gorredijk aan het goede adres!
Dorothé Visbeek - Bonthuis

Dorothé Visbeek - Bonthuis

Adviseur Bankzaken
Adisa Terzic

Adisa Terzic

Adviseur Bankzaken
Team van Van Campen & Dijkstra makelaars in ass. BV

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4059

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.