De omgeving van Van Campen & Dijkstra, RegioBank in Harlingen

Van Campen & Dijkstra Harlingen

Midden in de historische binnenstad van Harlingen vindt u Van Campen & Dijkstra. Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank. De deur van dit monumentale pand staat altijd voor u open en u wordt er persoonlijk geholpen met al uw bankzaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Pauline Kuiper

Pauline Kuiper

Hypotheekadviseur
Foto van Reynold Bontes

Reynold Bontes

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Foto van Camilla Zeelen

Camilla Zeelen

Adviseur bankzaken

Harlinger hart

Harlingen verdient een fysieke bank waar iedereen binnen kan stappen. Met die insteek startte Reynold Bontes zijn RegioBank vestiging. In een 117 jaar oud gebouw. Echte Harlingers zullen het wel herkennen: de zaak op de hoek van de Voorstraat. Met op de zijkant de reclame van een oude drogisterij. Ook Reynold is een echte Harlinger, hij is er geboren en getogen. Dat is de reden waarom iedereen hier zo vriendelijk onthaald wordt: Reynold heeft een hart voor Harlingen. En haar inwoners.

Financieel ontzorgen

Al uw financiële zaken onder één dak. Persoonlijk en laagdrempelig. Dat is waar deze Zelfstandig Adviseur voor staat. U ontvangt hier uitgebreid, onafhankelijk advies over hypotheken, verzekeringen en financieringen. Ook bemiddelt het kantoor exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Het doel van de adviseurs? U financieel ontzorgen en het structureel bijhouden van uw bankzaken.

Totaalpakket

Beleving staat voorop bij Van Campen & Dijkstra. Van een vriendelijk ontvangst aan de balie tot helder adviesgesprek. U wordt in begrijpelijke taal te woord gestaan, zodat u zonder vraagtekens vertrekt. Ook prettig: aan de telefoons staat u nooit lang in de wacht, dus een afspraak is zo gemaakt. Zonder afspraak bent u ook welkom, de koffie staat altijd voor u klaar.

Maatschappelijk betrokken

Zelfstandig Adviseurs van de RegioBank zijn altijd zichtbaar in de buurt. De vestiging in Harlingen is daarin geen uitzondering. Doordat de medewerkers zelf uit de gemeente komen, weten zij wat er speelt. Vandaar dat ze bij Van Campen & Dijkstra gemotiveerd zijn om een bijdrage te leveren aan de bruisende stad. Dit doen ze door maatschappelijk betrokken te zijn bij de vele evenementen en het levendige verenigingsleven in Harlingen.