Van Campen & Dijkstra Harlingen in Harlingen

  • 0517 - 21 21 40
  • Voorstraat 94, 8861 BP
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Van Campen & Dijkstra, RegioBank in Harlingen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Midden in de historische binnenstad van Harlingen vindt u Van Campen & Dijkstra. Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank. De deur van dit monumentale pand staat altijd voor u open en u wordt er persoonlijk geholpen met al uw bankzaken.

Pauline Kuiper

Pauline Kuiper

Hypotheekadviseur
Foto van Reynold Bontes

Reynold Bontes

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Foto van Camilla Zeelen

Camilla Zeelen

Adviseur bankzaken
Team van Van Campen & Dijkstra in Harlingen

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4332

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen