De omgeving van AdviesNet Noord-Nederland B.V., RegioBank in Drachten

Van Campen & Dijkstra

AdviesNet Noord-Nederland in Drachten is je specialist in Hypotheken, Verzekeringen, Financiële Planning en Bankzaken. Daarbij zijn wij zelfstandig adviseur voor RegioBank en bemiddelen wij exclusief in de betaal- en spaarproducten van deze mooie bank!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Wiesje Norg

Wiesje Norg

Raadgever RegioBank | Ondersteuning Directie
Mijn naam is Wiesje Norg; geboren en woonachtig in Marum. Sinds 1985 ben ik werkzaam als raadgever bankzaken. Mocht je ons kantoor bellen, dan is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt.

Kwaliteitsgarantie

·    Actuele vakkennis van Hypotheken, Verzekeringen, Financiële Planning en je Bankzaken

·    Meer dan 20 jaar ervaring

·    Gekwalificeerde en gecertificeerde adviseurs

·    Klantbeleving op het hoogste niveau van een regionaal advieskantoor

 AdviesNet Noord-Nederland - "Die verrassend leuke uitzondering op de regel"

Wij zijn Adviesnet          

Wij zijn Rebecca, Stefan, Wiesje, Antiena, Rogier, Hendrika, Bente, Evert, Lienke, Bertina en Renee. Wij zijn de mensen van AdviesNet Noord-Nederland; financieel adviseurs met een dien- in plaats van vérdienmodel. Gedreven mensen met een flinke portie kennis én een prachtige belofte. Kennis, waarmee we andere mensen helpen hun geldzaken op orde te krijgen. Een belofte in het vertrouwen op een goede nachtrust zonder zorgen. Wij zijn jouw kennis in geldzaken en vragen niet om je vertrouwen...

Vertrouwen kun je namelijk niet afdwingen en -hoewel dat misschien wél zo lijkt- begint vertrouwen nooit bij een belofte. De bron van vertrouwen ontspringt in een kennismaking en een eerste goed gevoel. Een goed gevoel wat ervoor zorgt dat je de moeite wilt doen om van een onbekende een bekende te maken. Een kennis. Pas wanneer die kennis een belofte nakomt ontstaat vertrouwen. Dat punt is niet aanwijsbaar. En waar het ontstaan van vertrouwen een proces is, is het wegvallen ervan vaak terug te leiden op één moment. Vertrouwen is behoorlijk kwetsbaar en daarmee iets waar nooit lichtzinnig mee kan worden omgegaan. Je kunt vertrouwen moeilijk winnen en des te makkelijker verliezen. Zo simpel is het...

Vertrouwen is geworteld in oprechte aandacht en daarmee alleen overdrachtelijk van mens tot mens. Dat is waarin wij rotsvast geloven en daarom zullen wij je nooit om je vertrouwen vragen.

We vragen wel om een kans.

Eén kans ... De kans om je vertrouwen te mogen winnen.

Een kans om te laten zien dat we doen wat we zeggen en dat we zijn wie we zéggen te zijn.

Een kans om te bewijzen dat wij die verrassend leuke uitzondering op de regel zijn.

Wij zijn AdviesNet Noord-Nederland

Hartelijke groet van een gepassioneerde eigenaar,

Renee Lagerwaard