De omgeving van Van den Beukel Assurantiën B.V., RegioBank in Leerdam

Van den Beukel Assurantiën B.V.

Van den Beukel Assurantiën BV is al ruim 25 jaar gevestigd in Leerdam. Het team bestaat uit drie medewerkers: Geereke, Marc en Michel. Je kunt bij ons advies inwinnen over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Want als zelfstandig adviseur van RegioBank bemiddelen we hier exclusief voor. Ook helpen wij je graag met je verzekeringen en hypotheken. Persoonlijke aandacht en service staan bij ons hoog in het vaandel. Je kunt zonder afspraak bij ons binnen lopen. Ons hele team heeft de juiste certificaten om je van goed advies te kunnen voorzien. Voor hypotheekadvies beschikken wij over twee hypotheekadviseurs.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Michel Jaskulak

Michel Jaskulak

Persoonlijk adviseur
Ik vind de kleinschaligheid en bereikbaarheid van het kantoor erg belangrijk. Samen kijken we wat voor jouw (financiële) situatie de beste oplossing is en help ik je bij het maken van de juiste keuzes.
Geereke  Siereveld

Geereke Siereveld

Medewerker binnendienst
Ik ben al jaren je vertrouwde, eerste aanspreekpunt voor je bankzaken en particuliere verzekeringen. Daarnaast verzorg ik de administratie van ons kantoor.

Zoals je wilt

Waar andere kantoren sluiten, blijven wij bij je in de buurt. Wij zijn het kantoor bij je om de hoek, waar je persoonlijke service en advies op maat krijgt. Bij ons regel je je geldzaken zoals je dat wilt en zoals dat bij je past. Of het nu makkelijk en snel geregeld mag worden via internet of dat we je stap voor stap meehelpen, bij ons kan het allemaal. Komt het overdag niet uit? Geen probleem, want dan maken we gewoon een afspraak in de avonduren.

Alles onder één dak

Bij Van den Beukel Assurantiën BV kun je al je financiële zaken regelen. Van het openen van een betaalrekening, het afsluiten van een verzekering tot een aanvulling op je pensioen en de financiering van een woning. Je regelt bij ons alles onder één dak op je eigen manier. Wij merken dat dat prettig is voor de klant. Wanneer we bedankt worden met gebak of een mooie fles wijn doet dat ons goed. Want we zijn niet alleen bezig met cijfertjes, ons vak is mensenwerk. En als jij tevreden bent, zijn wij dat ook!