Van den Beukel Assurantiën B.V. in Leerdam

  • 0345 - 63 03 66
  • Fonteinstraat 2, 4141 CG
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Van den Beukel Assurantiën B.V., RegioBank in Leerdam
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Al meer dan 25 jaar heeft Van den Beukel Assurantiën BV tevreden klanten in Leerdam en omstreken. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen en hypotheken. Maar als Zelfstandig Adviseur van RegioBank ook voor uw bankzaken. Alles onder één dak. Wel zo makkelijk.
Geereke  Siereveld

Geereke Siereveld

Medewerker binnendienst
Marc Dekker

Marc Dekker

Persoonlijk adviseur
Michel Jaskulak

Michel Jaskulak

Persoonlijk adviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Van den Beukel Assurantiën B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4347

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.