De omgeving van Van den Hoven Assurantiën, RegioBank in Berkel Enschot

Van den Hoven Assurantiën

Van de eerste betaal- of spaarrekening openen tot een hypotheek afsluiten. Klanten kunnen met ál hun financiële vragen terecht bij Van den Hoven Assurantiën. Het kantoor geeft onafhankelijk advies over verzekeringen en hypotheken. Daarnaast bemiddelen ze exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Karen de Kort - van Oostrom

Karen de Kort - van Oostrom

Adviseur Bankzaken
Marieke Verouden

Marieke Verouden

Ondersteunend Adviseur
Hanneke Sanders - van Mil

Hanneke Sanders - van Mil

Ondersteunend Adviseur

Bekende cultuur

Persoonlijke service staat hier voorop. De medewerkers – inmiddels in totaal negentien – werken vaak al lange tijd bij de kantoren. Sommigen al tientallen jaren. Ze komen uit de buurt en zijn dus helemaal thuis in de verschillende dorpsculturen. Van de meer stadse mentaliteit onder de rook van Tilburg, tot de kat-uit-de-boom-kijkcultuur in de kleinere agrarische dorpen.

Even binnenlopen

Van den Hoven Assurantiën wil dicht bij haar klanten zijn. Letterlijk. Daarom is het kantoor in Berkel-Enschot naar winkelcentrum Koningsoord verhuisd, zodat het voor klanten nog makkelijker is om even binnen te lopen. Voor een praatje met hun vaste aanspreekpunt, of een van de andere vertrouwde gezichten. Ook komt Van den Hoven Assurantiën naar de mensen toe, digitaal of met advies aan huis. Maar net waar ze behoefte aan hebben. Ook worden klanten op de hoogte gehouden met een nieuwsbrief en via de eigen app.