Van den Hoven Assurantiën in Berkel Enschot

  • 013 - 533 91 18
  • Koningsoord 133, 5057 DL
  • Vandaag open van 08.30 - 12.30 en 13.00 - 17.00

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Bijna een halve eeuw geleden startte Piet van den Hoven een verzekeringskantoor in het Brabantse Berkel-Enschot. Door de jaren heen groeide Van den Hoven Assurantiën uit van eenmanszaak naar familiebedrijf met vestigingen in Berkel-Enschot, Alphen en Rijen. Sinds 1990 staat zoon Patrick aan het roer. Rogier Kuijpers is sinds 2017 partner in het bedrijf.

Karen de Kort - van Oostrom

Karen de Kort - van Oostrom

Adviseur Bankzaken
Marieke Verouden

Marieke Verouden

Ondersteunend Adviseur
Hanneke Sanders - van Mil

Hanneke Sanders - van Mil

Ondersteunend Adviseur
Team van Van den Hoven Assurantiën

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4614

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.