De omgeving van Van der Wijst Assurantien, RegioBank in Schaijk

Van der Wijst Assurantien

Onze dienstverlening begint altijd met een gesprek om je persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor jou de best passende oplossing is.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Tom van der Wijst

Tom van der Wijst

Eigenaar en Adviseur Verzekeringen
Tom helpt je graag met je verzekeringen, zowel privé als zakelijk. Hij fungeert hierbij als je sparringpartner en adviseur.
Lorenzo van der Wijst

Lorenzo van der Wijst

Adviseur Bankzaken, Verzekeringen en Hypotheken
Net als de andere adviseurs, neemt ook Lorenzo graag de tijd voor je. Of het nu gaat om verzekeringen, bankzaken of hypotheken, hij weet wat je nodig hebt.
Yolanda Lamers

Yolanda Lamers

Adviseur Bankzaken & Verzekeringen
Naast verzekeringen, helpt Yolanda je ook met je bankzaken. Heb je een hypotheek nodig? Of wil je een spaarrekening openen voor je kinderen? Dan kun je bij Yolanda terecht.

Om je goed te kunnen adviseren, is vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt noodzakelijk. Daarom zorgen wij voortdurend dat onze kennis actueel blijft. Zo kunnen we met ons advies blijven inspelen op de laatste ontwikkelingen.

Persoonlijk financieel advies, bij jou in de buurt

Wij stellen alles in het werk om je persoonlijke situatie volledig in kaart te brengen. Op deze manier kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in je leven voordoen.

Passen je verzekeringen nog bij je huidige situatie? Hoe staat het met je hypotheek? Wil je een rekening openen voor je kind? Voor deze en andere zaken kun je bij ons terecht.

Heb je vragen over je financiële situatie? Dan kun je ons altijd bellen of mailen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op ons kantoor in Schaijk. Wij nemen dan alle tijd om je vragen te beantwoorden.