Van der Wijst Assurantien in Schaijk

  • 0486 - 46 49 30
  • Kapelanieplein 5, 5374 BX
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.30 - 16.00
De omgeving van Van der Wijst Assurantien, RegioBank in Schaijk
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Financiƫle dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Voor uw verzekeringen, bankzaken en uw hypotheek.\r\rDat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Kunnen wij u helpen? Wij horen het graag!
Tom van der Wijst

Tom van der Wijst

Eigenaar en Adviseur Verzekeringen
Yolanda Lamers

Yolanda Lamers

Adviseur Bankzaken & Verzekeringen
Lorenzo van der Wijst

Lorenzo van der Wijst

Adviseur bankzaken, verzekeringen en hypotheken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Van der Wijst Assurantien

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4476

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.