Hertenkamp in Horssen-

van Elk financieel advies

Hans van Elk financieel advies staat al sinds 1988 klaar voor klanten uit Horssen en omgeving met een financieel advies in de meest uitgebreide zin. De klant die met een goed en tevreden gevoel huiswaarts keert, gaat boven het snel zaken doen. Bijna dertig jaar dienstverlening levert ook dankbare momenten op. Zo maakten we binnen een week twee keer mee dat na een uitgebreid hypotheekgesprek het advies was om voorlopig geen huis te kopen. De ouders belden daarna terug en bedankten ons voor hetgeen hun niet gelukt was. Dat is óók dienstverlening.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Hans van Elk

Hans van Elk

Erkend financieel adviseur en eigenaar
Al sinds 1988 ben ik werkzaam in de financiële branche. Belangrijk vind ik dat de klant zich kan vinden in mijn advies. Ik ben pas tevreden, als de klant dat ook is!
Sjoerd van der Hagt

Sjoerd van der Hagt

Financieel medewerker
Mijn jarenlange ervaring op een klein kantoor heeft als voordeel dat ik alle werkprocessen inmiddels ken en daarmee van alle markten thuis ben. Persoonlijk klantcontact vind ik belangrijk!
Bram Langedijk

Bram Langedijk

Adviseur Bankzaken

Objectief

Wij zeggen altijd “als ik mijn klanten goed bedien, dan gaat het met mij ook goed”. Klanten stellen een objectief advies op prijs. Onze ervaring is dat wanneer het advies niet meteen tot zaken doen leidt, de klant later toch op basis van het eerdere contact terug komt. Om die reden zijn wij ook zelfstandig adviseur van RegioBank. Geen snelle deals en verre contacten maar een betrokken adviseur bij je op de hoek. Waar je ook terecht kunt voor je spaar- en betaalrekening, Internetbankieren en de RegioBank app.

Neem telefonisch of via de website contact op voor het maken van een afspraak en dan bekijken we samen wat we voor je kunnen betekenen! Ook buiten kantooruren zijn wij voor je bereikbaar!