van Elk financieel advies in Horssen

  • 0487 - 54 15 16
  • Burg. van Elkstraat 25, 6631 AE
  • Vandaag gesloten
van Elk financieel advies in Horssen- AdviseurAchtergrond

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Wij proberen u ten alle tijden eerlijk en objectief advies te geven over uw verzekeringen, hypotheek en bankzaken. Ook als dat ‘nee’ betekent. Zo werken we al meer dan dertig jaar.
Hans van Elk

Hans van Elk

Erkend financieel adviseur en eigenaar
Sjoerd van der Hagt

Sjoerd van der Hagt

Financieel medewerker
Bram

Bram

Adviseur Bankzaken
van Elk financieel advies in Horssen- TeamAfbeelding

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4526

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen