van Elk financieel advies in Horssen

  • 0487 - 54 15 16
  • Burg. van Elkstraat 25, 6631 AE
  • Vandaag gesloten
De omgeving van J.M.B.M. van Elk, RegioBank in Horssen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Wij proberen u ten alle tijden eerlijk en objectief advies te geven over uw verzekeringen, hypotheek en bankzaken. Ook als dat ‘nee’ betekent. Zo werken we al meer dan dertig jaar.

Ook wij doen er graag alles aan om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt. Daarom kan het zijn dat u voor een dichte deur staat. Wilt u een afspraak maken of kunnen wij u telefonisch helpen? Bel of mail ons dan. We helpen u graag. Hopelijk tot snel!

Hans van Elk

Hans van Elk

Erkend financieel adviseur en eigenaar
Sjoerd van der Hagt

Sjoerd van der Hagt

Financieel medewerker
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4526

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.