De omgeving van Van Oosterom Advies, RegioBank in Kockengen

Van Oosterom Advies

Je belangen optimaal behartigen. Daar gaan wij voor bij Van Oosterom Advies. Of het nu gaat om je verzekeringen, spaar- en betaalproducten of je hypotheek. Wij helpen je daarbij zowel in privé als zakelijk. Op basis van je informatie en wensen inventariseren we wat je nodig heeft. Vervolgens onderzoeken we welke financiële instelling voor je het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Willem van Oosterom

Willem van Oosterom

Willem staat klaar als financieel- en verzekeringsadviseur. Samen met jou komt hij tot een maatadvies.
Janneke van Oosterom

Janneke van Oosterom

Janneke staat je bij met het regelen van al je particuliere- en zakelijke bankzaken. Zo zorgt zij met je dat je particuliere- en zakelijke financiële bankzaken goed geregeld zijn.
Timo Vossestein - Oosterom Advies

Timo Vossestein

Timo helpt je graag met het kiezen van je betaal- en spaarrekening. Daarnaast gaat hij voor je op zoek naar de beste partij voor je verzekeringen.
Cheyenne Verheij

Cheyenne Verheij

Maar daarmee houdt onze taak niet op. Het kan zijn dat er iets in je situatie verandert. Of dat je een aanspraak moet maken op je verzekeringen. Ook dan zijn wij er voor je.

Modern bankieren

Anno 2024 wil je ook onderweg je bankzaken in kunnen zien. Daarom bieden wij als zelfstandig adviseur van RegioBank ook internet- en mobielbankieren aan. Kom je liever langs? Dat kan ook. Wat je voorkeur heeft, dat bepaal je zelf.

Loop even langs bij ons kantoor aan de Nieuwstraat in Kockengen en we kijken hoe we je kunnen helpen!