Van Oosterom Advies in Kockengen

  • 0346 - 24 15 99
  • Nieuwstraat 9, 3628 AB
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.30 - 17.00
De omgeving van Van Oosterom Advies, RegioBank in Kockengen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Van Oosterom Advies is gespecialiseerd financiƫle diensten. Zo vind je bij ons alles onder een dak; verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Graag informeren wij je over de reikwijdte van onze dienstverlening, waarin je als klant centraal staat. Je vindt ons aan de Nieuwstraat in Kockengen. In de maanden juli en augustus zijn we vrijdags tot 17.00 geopend.
Willem van Oosterom

Willem van Oosterom

Janneke van Oosterom

Janneke van Oosterom

Timo Vossestein - Oosterom Advies

Timo Vossestein

Cheyenne Verheij

Cheyenne Verheij

Team van Van Oosterom Advies

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4108

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.