Van Oosterom Advies in Kockengen

  • 0346 - 24 15 99
  • Nieuwstraat 9, 3628 AB
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Van Oosterom Advies, RegioBank in Kockengen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Van Oosterom Advies is gespecialiseerd financiƫle diensten. Zo vindt u bij ons alles onder een dak; verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Graag informeren wij u over de reikwijdte van onze dienstverlening, waarin u als klant centraal staat. U vindt ons aan de Nieuwstraat in Kockengen. In de maanden juli en augustus zijn we vrijdags tot 17.00 geopend.
Willem van Oosterom

Willem van Oosterom

Allround adviseur
Janneke van Oosterom

Janneke van Oosterom

Adviseur Bankzaken
Agatha van Schie

Agatha van Schie

Adviseur Bankzaken en particuliere verzekeringen

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Van Oosterom Advies

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4108

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.