De omgeving van Crielaard en Partners B.V., RegioBank in Nieuwendijk

Veldsink - Crielaard

Persoonlijk advies, daar nemen we bij Crielaard & Partners graag de tijd voor. Een goed gesprek, persoonlijke aandacht en oprechte interesse.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Nick Heijmans

Nick Heijmans

Kantoormanager en hypotheekadviseur
Nick is onze kantoormanager en hypotheekadviseur. Nick: “Wanneer u het geschikte huis heeft gevonden, zoek ik voor u de beste hypotheek. Ook voor vragen over uw bestaande hypotheek kunt u bij mij terecht.”
Gerarda van Breugel

Gerarda van Breugel

Financieel adviseur
Gerarda wikkelt voor klanten verzekeringsschade af. Zij is adviseur verzekeringen en bankzaken. Gerarda: ‘Een goede verzekering is één, maar een goede schadeafwikkeling vind ik zeker zo belangrijk.’

Persoonlijk advies, daar nemen we bij Crielaard & Partners graag de tijd voor. Een goed gesprek, persoonlijke aandacht en oprechte interesse.

Tijdens dit gesprek brengen wij samen uw situatie, wensen en doelen in kaart. Dit zijn altijd de vertrekpunten voor onze adviezen. Vervolgens adviseren wij u met ‘gezond verstand van geldzaken’ welke oplossingen het beste bij u en uw situatie passen. Nu, en in de toekomst.

Risico’s beperken

Crielaard & Partners adviseert u hoe u uw financiële risico’s beperkt en hoe u uw inkomen voor nu en later veilig stelt. Wij zijn een onafhankelijk intermediair. Dit betekent dat wij u adviseren zonder gebonden te zijn aan bepaalde verzekeringsmaatschappijen of geldverstrekkers. Hierdoor kunnen wij u steeds de beste oplossing bieden. Vanzelfsprekend doen wij dat met kennis van zaken én met oog voor uw persoonlijke situatie.

Voor wat betreft betaal- en spaarproducten bemiddelen we wel exclusief voor RegioBank.

Maak eens kennis!

We zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank en u kunt bij ons terecht voor adviezen over verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Ervaar het zelf; stap eens binnen in ons kantoor in Nieuwendijk en maak kennis met onze adviseurs én onze persoonlijke dienstverlening.