De omgeving van Veldsink - Crielaard, RegioBank in Nieuwendijk

Veldsink - Crielaard

Persoonlijk advies, daar nemen we bij Crielaard & Partners graag de tijd voor. Een goed gesprek, persoonlijke aandacht en oprechte interesse.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Nick Heijmans

Nick Heijmans

Kantoormanager en hypotheekadviseur
Nick is onze kantoormanager en hypotheekadviseur. Nick: “Wanneer je het geschikte huis hebt gevonden, zoek ik de beste hypotheek voor je. Ook voor vragen over je bestaande hypotheek kun je bij mij terecht.”
Gerarda van Breugel

Gerarda van Breugel

Financieel adviseur
Gerarda wikkelt voor klanten verzekeringsschade af. Zij is adviseur verzekeringen en bankzaken. Gerarda: ‘Een goede verzekering is één, maar een goede schadeafwikkeling vind ik zeker zo belangrijk.’
Meriam van Logten

Meriam van Logten

Financieel adviseur
Meriam helpt klanten graag met hun verzekeringen. Zij is adviseur verzekeringen en bankzaken. Zij staat voor u klaar.

Tijdens dit gesprek brengen wij samen je situatie, wensen en doelen in kaart. Dit zijn altijd de vertrekpunten voor onze adviezen. Vervolgens adviseren wij je met ‘gezond verstand van geldzaken’ welke oplossingen het beste bij jou en je situatie passen. Nu, en in de toekomst.

Risico’s beperken

Crielaard & Partners adviseert je hoe je je financiële risico’s beperkt en hoe je jouw inkomen voor nu en later veilig stelt. Wij zijn een onafhankelijk intermediair. Dit betekent dat wij je adviseren zonder gebonden te zijn aan bepaalde verzekeringsmaatschappijen of geldverstrekkers. Hierdoor kunnen wij je steeds de beste oplossing bieden. Vanzelfsprekend doen wij dat met kennis van zaken én met oog voor je persoonlijke situatie.

Voor wat betreft betaal- en spaarproducten bemiddelen we wel exclusief voor RegioBank.

Maak eens kennis!

We zijn zelfstandig adviseur van RegioBank en je kunt bij ons terecht voor adviezen over verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Ervaar het zelf; stap eens binnen in ons kantoor in Nieuwendijk en maak kennis met onze adviseurs én onze persoonlijke dienstverlening.