Veldsink - Crielaard in Nieuwendijk

  • 0183 - 40 54 05
  • Prinses Julianaweg 10, 4255 HB
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Veldsink - Crielaard, RegioBank in Nieuwendijk

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Gezond verstand van geldzaken, dat kenmerkt de adviezen van Crielaard & Partners uit Nieuwendijk. Je kunt bij ons terecht voor een eerlijk, professioneel en persoonlijk advies over je bankzaken, verzekeringen, pensioen en hypotheek. Ervaar het zelf; stap bij ons binnen en maak kennis met ons!

Meer over ons team

Nick Heijmans

Nick Heijmans

Kantoormanager en hypotheekadviseur
Gerarda van Breugel

Gerarda van Breugel

Financieel adviseur
Meriam van Logten

Meriam van Logten

Financieel adviseur
Vooraanzicht van het kantoorpand van Veldsink – Crielaard

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4308

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen