Veldsink - Crielaard in Nieuwendijk

  • 0183 - 40 54 05
  • Prinses Julianaweg 10, 4255 HB
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.30 - 16.30
De omgeving van Crielaard en Partners B.V., RegioBank in Nieuwendijk

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Gezond verstand van geldzaken, dat kenmerkt de adviezen van Crielaard & Partners uit Nieuwendijk. U kunt bij ons terecht voor een eerlijk, professioneel en persoonlijk advies over uw bankzaken, verzekeringen, pensioen en hypotheek. Ervaar het zelf; stap bij ons binnen en maak kennis met ons!
Nick Heijmans

Nick Heijmans

Kantoormanager en hypotheekadviseur
Gerarda van Breugel

Gerarda van Breugel

Financieel adviseur
Team van Veldsink - Crielaard

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4308

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen