Museum De Wemme Zuidwolde - Veldsink - De Wolden

Veldsink - De Wolden

In het hart van het Drentse dorp Zuidwolde zit Veldsink – De Wolden, je zelfstandig adviseur van Regiobank. Je bent van harte welkom voor een persoonlijk advies over een spaar- of betaalrekening, hypotheek of verzekering.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Helga Arends

Helga Arends

Adviseur Bankzaken
Ineke Pullen

Ineke Pullen

Adviseur Bankzaken

Persoonlijke sfeer

Het kleinschalige kantoor Veldsink - De Wolden kenmerkt zich door de huiskamersfeer. Onder het genot van een kop koffie krijg je goed advies. Veldsink – De Wolden is al lange tijd zelfstandig adviseur van Regiobank. En dat past als een handschoen: ze hechten waarde aan goede service en persoonlijk contact.

Diensten

Je bent altijd welkom voor het openen van een betaal- of spaarrekening van RegioBank, contant geld storten, internetbankieren en werken met de RegioBank app. Voor alle overige financiële diensten biedt het kantoor onafhankelijk advies. De adviseurs geven je graag inzicht in je huidige en toekomstige financiële risico’s. Met die risico’s in beeld zoeken ze naar de beste oplossing voor je vraag. Of dat nou gaat om een hypotheek voor een nieuw huis, de start van een nieuw bedrijf of een naderend pensioen.

Voor de kleintjes

Bij Veldsink -De Wolden is de rekening van Jong Wijs erg in trek. Dit is een speciale rekening die ouders zelf voor hun kind kunnen samenstellen. Voor het jongere kroos heeft het kantoor een leuk extraatje: wie zijn spaarpotje meeneemt naar kantoor, mag de munten zelf in hun antieke geldtelmachine stoppen. Ook krijgen ze een kleinigheidje mee naar huis, zoals een knuffeltje of rekenmachientje.