Veldsink - De Wolden in Ruinen - AdviseursAchtergrondAfbeelding

Veldsink - De Wolden

In het hart van het Drentse dorp Zuidwolde zit Veldsink – De Wolden, uw Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U bent van harte welkom voor een persoonlijk advies over een spaar- of betaalrekening, hypotheek of verzekering.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Helga Arends

Helga Arends

Adviseur Bankzaken
Ineke Pullen

Ineke Pullen

Adviseur Bankzaken

Persoonlijke sfeer

Het kleinschalige kantoor Veldsink - De Wolden kenmerkt zich door de huiskamersfeer. Onder het genot van een kop koffie krijgt u goed advies. Veldsink – De Wolden is al lange tijd Zelfstandig Adviseur van Regiobank. En dat past als een handschoen: ze hechten waarde aan goede service en persoonlijk contact.

Diensten

U bent altijd welkom voor het openen van een betaal- of spaarrekening van RegioBank, contant geld storten, internetbankieren en werken met de Mobiel Bankieren app. Voor alle overige financiële diensten biedt het kantoor onafhankelijk advies. De adviseurs geven u graag inzicht in uw huidige en toekomstige financiële risico’s. Met die risico’s in beeld zoeken ze naar de beste oplossing voor uw vraag. Of dat nou gaat om een hypotheek voor een nieuw huis, de start van een nieuw bedrijf of een naderend pensioen.

Voor de kleintjes

Bij Veldsink -De Wolden is de rekening van Jong Wijs erg in trek. Dit is een speciale rekening die ouders zelf voor hun kind kunnen samenstellen. Voor het jongere kroos heeft het kantoor een leuk extraatje: wie zijn spaarpotje meeneemt naar kantoor, mag de munten zelf in hun antieke geldtelmachine stoppen. Ook krijgen ze een kleinigheidje mee naar huis, zoals een knuffeltje of rekenmachientje.