Veldsink - De Wolden in Zuidwolde

  • 0528 - 37 05 92
  • Hoofdstraat 59, 7921 AC
  • Vandaag open van 09.00 - 16.00
Museum De Wemme Zuidwolde - Veldsink - De Wolden in Ruinen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Welkom bij Veldsink - De Wolden. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Zuidwolde. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Helga Arends

Helga Arends

Adviseur Bankzaken
Ineke Pullen

Ineke Pullen

Adviseur Bankzaken
Veldsink - De Wolden in Zuidwolde TeamAfbeelding

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4794

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.