Historische stad Ameide gezien vanaf de Lek - Den Hartog Verzekeringen

Veldsink-Den Hartog

In 1939 startte de heer Den Hartog op een zolderkamer in Ameide zijn verzekeringsbedrijf. Den Hartog Verzekeringen is nog altijd een begrip in Ameide en omgeving. Inmiddels vind je het kantoor op de hoek van de Prinsengracht. Kom gerust binnen als je financiƫle vragen heeft, de medewerkers helpen je graag.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Nelleke Schep-Lakerveld

Nelleke Schep-Lakerveld

Als je ons kantoor binnenloopt ben ik je eerste aanspreekpunt aan de balie. Ik help je met veel plezier, met zowel kleine als lastige vragen.
Marianne Versteeg-Heerebrand

Marianne Versteeg-Heerebrand

Persoonlijke aandacht kunnen geven aan onze klanten binnen de huidige samenleving vind ik erg belangrijk.
Nicolette van Dam

Nicolette van Dam

Met mijn kennis van bank- en hypotheekzaken maak ik de financiƫle wereld voor klanten graag wat eenvoudiger.

Onbezorgd en persoonlijk

Het motto van Den Hartog Verzekeringen is 'onbezorgd en persoonlijk'. De medewerkers op het kantoor kennen hun klanten hoogstpersoonlijk en staan voor iedereen met raad en daad klaar. Als zelfstandig adviseur van RegioBank helpen ze je met de betaal- en spaarproducten van RegioBank, waarvoor ze exclusief bemiddelen. Daarnaast kun je ook bij hen terecht met vragen over pensioenen, verzekeren en hypotheken.

Alsof je thuis bent

Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hier voorop. Je zult je snel thuis voelen op het kantoor vanwege de huiselijke inrichting. Met een kop koffie of thee praat een van de medewerkers je bij of helpt je aan de balie. Want of je nu geld wilt komen storten, een vraag hebt over je bankpas of een betaling, je kunt altijd even binnen komen lopen.