De omgeving van Den Hartog Verzekeringen BV, RegioBank in Ameide

Veldsink-Den Hartog

In 1939 startte de heer Den Hartog op een zolderkamer in Ameide zijn verzekeringsbedrijf. Den Hartog Verzekeringen is nog altijd een begrip in Ameide en omgeving. Inmiddels vindt u het kantoor op de hoek van de Prinsengracht. Kom gerust binnen als u financiƫle vragen heeft, de medewerkers helpen u graag.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Marianne Versteeg-Heerebrand

Marianne Versteeg-Heerebrand

Persoonlijke aandacht kunnen geven aan onze klanten binnen de huidige samenleving vind ik erg belangrijk.
Nelleke Schep-Lakerveld

Nelleke Schep-Lakerveld

Als u ons kantoor binnenloopt ben ik uw eerste aanspreekpunt aan de balie. Ik help u met veel plezier, met zowel kleine als lastige vragen.
Nicolette van Dam

Nicolette van Dam

Met mijn kennis van bank- en hypotheekzaken maak ik de financiƫle wereld voor klanten graag wat eenvoudiger.

Onbezorgd en persoonlijk

Het motto van Den Hartog Verzekeringen is 'onbezorgd en persoonlijk'. De medewerkers op het kantoor kennen hun klanten hoogstpersoonlijk en staan voor iedereen met raad en daad klaar. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpen ze u met de betaal- en spaarproducten van RegioBank, waarvoor ze exclusief bemiddelen. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht met vragen over pensioenen, verzekeren en hypotheken.

Alsof u thuis bent

Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hier voorop. U zult zich snel thuis voelen op het kantoor vanwege de huiselijke inrichting. Met een kop koffie of thee praat een van de medewerkers u bij of helpt u aan de balie. Want of u nu geld wilt komen storten, een vraag hebt over uw bankpas of een betaling, u kunt altijd even binnen komen lopen.