Veldsink-Den Hartog in Ameide

  • 0183 - 60 16 76
  • Prinsengracht 2, 4233 EW
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Den Hartog Verzekeringen BV, RegioBank in Ameide

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Veldsink Den Hartog. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Ameide. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Marianne Versteeg-Heerebrand

Marianne Versteeg-Heerebrand

Nelleke Schep-Lakerveld

Nelleke Schep-Lakerveld

Nicolette van Dam

Nicolette van Dam

Vera de Mooij

Vera de Mooij

Adviseur bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Den Hartog Verzekeringen BV

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4076

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.