Veldsink-Den Hartog in Ameide

  • 0183 - 60 16 76
  • Prinsengracht 2, 4233 EW
  • Vandaag gesloten
Historische stad Ameide gezien vanaf de Lek - Den Hartog Verzekeringen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Welkom bij Veldsink Den Hartog. Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank in Ameide. Bij ons heb je al je bankzaken onder één dak. Daarbij kies je zelf hoe je je geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze RegioBank app. Daarnaast staan wij voor je klaar bij een vraag of als je persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Nelleke Schep-Lakerveld

Nelleke Schep-Lakerveld

Marianne Versteeg-Heerebrand

Marianne Versteeg-Heerebrand

Nicolette van Dam

Nicolette van Dam

Team van Den Hartog Verzekeringen BV

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4076

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.