De omgeving van Deur Financiële Diensten, RegioBank in Leersum

Veldsink Deur

Vanaf 1 maart mogen wij onszelf Veldsink-Deur noemen. Inmiddels zijn wij ruim 40 jaar met Deur Financiële Diensten gevestigd op de Utrechtse Heuvelrug. Wij zijn de bank in de buurt waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur. Wij kennen onze klanten en weten wat er speelt in de omgeving. U kunt bij ons altijd terecht voor advies of hulp. Niet alleen voor uw geldzaken, maar ook voor uw verzekeringen of hypotheek. Het leuke aan ons werk is het contact met de klant en daarbij zetten wij graag dat stapje extra voor u. Graag verwelkomen wij u bij Veldsink-Deur. Onze deur staat voor u open!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Brenda Kooi

Brenda Kooi

Adviseur bankzaken
Ik ben inmiddels tien jaar werkzaam als adviseur bankzaken en dat doe ik met veel plezier en passie. Graag help ik u met al uw vragen en wensen over de betaal-en spaarproducten van RegioBank.
Samantha van Roest

Samantha van Roest

Adviseur bankzaken
Na bijna vijf jaar is het nog steeds leuk om persoonlijk contact met de mensen te hebben en klanten te helpen. De waardering die ik terug krijg, maakt het zeker de moeite waard!

Uw financiële zaken bespreekt u graag met iemand die u kent. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor vragen over uw bankzaken, hypotheek of verzekeringen. Vertrouwd en persoonlijk advies van uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank!

Laagdrempelig

Al vijfendertig jaar staan we voor u klaar. Zowel als Zelfstandig Adviseur van RegioBank, als assurantiekantoor. Of u voor een kleine vraag komt of voor het totale pakket aan diensten. In totaal werken er momenteel twaalf medewerkers bij Deur Financiële Diensten. Hiervan helpen er vier u met uw bankzaken. Daarnaast werken er administratieve medewerkers en allround adviseurs. Samen staan we garant voor optimaal financieel advies op het gebied van bankzaken, hypotheken en verzekeringen. We bestempelen onszelf als laagdrempelig. De deur staat altijd open. We zijn een erg hecht team en we kunnen snel schakelen.

Ouderwets?

Ouderwets of niet, wij beschikken nog over een kasfunctie. Geld halen aan de balie kan hier nog gewoon. Dat is voor veel mensen prettig. Wij helpen u graag met uw bankzaken. Wij kunnen u de persoonlijke aandacht geven die u verdient. U hebt een aanspreekpunt waarmee u al uw financiële zaken kunt bespreken en dat op het moment dat u het beste uitkomt. Wij zijn uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank!