De omgeving van Veldsink Deur, RegioBank in Leersum

Veldsink Deur

Op de hoek van de Rijksstaatweg en De Uitweg in Leersum staat het kantoor van Veldsink – Deur. Dankzij de grote klok aan de gevel is het bedrijf haast niet te missen. Maar ook zonder deze versiering weten klanten het bedrijf al jaren te vinden.

Wie zoekt naar onafhankelijk advies over hypotheken, verzekeringen en pensioenen, kan bij Veldsink ­– Deur terecht. Ook voor makelaardij kun je gerust aankloppen. Bovendien bemiddelt het bedrijf al jaren exclusief in de betaal- en spaardiensten van RegioBank. Je krijgt als klant dus een mooi financieel totaalpakket.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Samantha van Roest

Samantha van Roest

Adviseur bankzaken
Na bijna vijf jaar is het nog steeds leuk om persoonlijk contact met de mensen te hebben en klanten te helpen. De waardering die ik terug krijg, maakt het zeker de moeite waard!

Altijd welkom

Wat klanten het meest waarderen aan het kantoor? Dat ze altijd kunnen binnenlopen voor een vraag. Bovendien krijgt elke klant een vaste adviseur die hen graag leert kennen tijdens een persoonlijk gesprek. Handig, want zo weet hij of zij precies wat je nodig hebt.

Van dromen naar doen

De adviseurs doen er alles aan om je dromen te helpen waarmaken. Wil je bijvoorbeeld een huis kopen? Of staat er een wereldreis op de planning? Klop dan bij je adviseur aan voor een financiële toekomstplanning. Zo weet je precies welke stappen je moet zetten om je doel te behalen.

Helpende hand

Kijk niet gek op als je fietsers in een shirt van RegioBank tegenkomt in Leersum. Veldsink – Deur sponsort namelijk de lokale wielervereniging. Ook andere verenigingen kunnen rekenen op steun, zoals het plaatselijke bloemencorso.

Partner van Veldsink Advies

Het kantoor is overigens onderdeel van Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 is gespecialiseerd in onafhankelijk, financieel advies. Ook bij deze organisatie staat persoonlijk contact met klanten centraal. Het mag dus duidelijk zijn: Veldsink ­– Deur en Veldsink Advies zijn een goede match.