De omgeving van Deur Financiële Diensten, RegioBank in Leersum

Veldsink Deur

Op de hoek van de Rijksstaatweg en De Uitweg in Leersum staat het kantoor van Veldsink – Deur. Dankzij de grote klok aan de gevel is het bedrijf haast niet te missen. Maar ook zonder deze versiering weten klanten het bedrijf al jaren te vinden.

Wie zoekt naar onafhankelijk advies over hypotheken, verzekeringen een pensioenen, kan bij Veldsink ­– Deur terecht. Ook voor makelaardij kunt u gerust aankloppen. Bovendien bemiddelt het bedrijf al jaren exclusief in de betaal- en spaardiensten van RegioBank. U krijgt als klant dus een mooi financieel totaalpakket.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Brenda Kooi

Brenda Kooi

Adviseur bankzaken
Ik ben inmiddels tien jaar werkzaam als adviseur bankzaken en dat doe ik met veel plezier en passie. Graag help ik u met al uw vragen en wensen over de betaal-en spaarproducten van RegioBank.
Samantha van Roest

Samantha van Roest

Adviseur bankzaken
Na bijna vijf jaar is het nog steeds leuk om persoonlijk contact met de mensen te hebben en klanten te helpen. De waardering die ik terug krijg, maakt het zeker de moeite waard!

Altijd welkom

Wat klanten het meest waarderen aan het kantoor? Dat ze altijd kunnen binnenlopen voor een vraag. Bovendien krijgt elke klant een vaste adviseur die hen graag leert kennen tijdens een persoonlijk gesprek. Handig, want zo weet hij of zij precies wat u nodig heeft.

Van dromen naar doen

De adviseurs doen er alles aan om uw dromen te helpen waarmaken. Wilt u bijvoorbeeld een huis kopen? Of staat er een wereldreis op de planning? Klop dan bij uw adviseur aan voor een financiële toekomstplanning. Zo weet u precies welke stappen u moet zetten om uw doel te behalen.

Helpende hand

Kijk niet gek op als u fietsers in een shirt van RegioBank tegenkomt in Leersum. Veldsink – Deur sponsort namelijk de lokale wielervereniging. Ook andere verenigingen kunnen rekenen op steun, zoals het plaatselijke bloemencorso.

Partner van Veldsink Advies

Het kantoor is overigens onderdeel van Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 is gespecialiseerd in onafhankelijk, financieel advies. Ook bij deze organisatie staat persoonlijk contact met klanten centraal. Het mag dus duidelijk zijn: Veldsink ­– Deur en Veldsink Advies zijn een goede match.