Veldsink Deur in Leersum

  • 0343 - 42 11 11
  • Rijksstraatweg 159 A, 3956 CL
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Veldsink Deur, RegioBank in Leersum

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Vanaf 1 maart mogen wij onszelf Veldsink-Deur noemen. Inmiddels zijn wij ruim 40 jaar met Deur FinanciĆ«le Diensten gevestigd op de Utrechtse Heuvelrug. Wij zijn de bank in de buurt waar mensen geholpen worden door een lokale zelfstandig adviseur. Wij kennen onze klanten en weten wat er speelt in de omgeving. Je kunt bij ons altijd terecht voor advies of hulp. Niet alleen voor je geldzaken, maar ook voor je verzekeringen of hypotheek. Het leuke aan ons werk is het contact met de klant en daarbij zetten wij graag dat stapje extra voor je. Graag verwelkomen wij je bij Veldsink-Deur. Onze deur staat voor je open!
Samantha van Roest

Samantha van Roest

Adviseur bankzaken
Team van Veldsink Deur

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4014

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.