Veldsink Deur in LEERSUM

  • 0343 - 42 11 11
  • Rijksstraatweg 159 A, 3956 CL
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
De omgeving van Deur Financiële Diensten, RegioBank in Leersum

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Uw financiële zaken bespreekt u graag met iemand die u kent. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor vragen over uw bankzaken, hypotheek of verzekeringen. Vertrouwd en persoonlijk advies van uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank!

Ook wij doen er graag alles aan om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt. Daarom kan het zijn dat u voor een dichte deur staat. Wilt u een afspraak maken of kunnen wij u telefonisch helpen? Bel of mail ons dan. We helpen u graag. Hopelijk tot snel!

Brenda Kooi

Brenda Kooi

Adviseur bankzaken
Samantha van Roest

Samantha van Roest

Adviseur bankzaken
Team van Deur Financiële Diensten

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4014

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.