Veldsink Deur in LEERSUM

  • 0343 - 42 11 11
  • Rijksstraatweg 159 A, 3956 CL
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Deur Financiële Diensten, RegioBank in Leersum

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Vanaf 1 maart mogen wij onszelf Veldsink-Deur noemen. Inmiddels zijn wij ruim 40 jaar met Deur Financiële Diensten gevestigd op de Utrechtse Heuvelrug. Wij zijn de bank in de buurt waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur. Wij kennen onze klanten en weten wat er speelt in de omgeving. U kunt bij ons altijd terecht voor advies of hulp. Niet alleen voor uw geldzaken,  maar ook voor uw verzekeringen of hypotheek. Het leuke aan ons werk is het contact met de klant en daarbij zetten wij graag dat stapje extra voor u. Graag verwelkomen wij u bij Veldsink-Deur. Onze deur staat voor u open!

Brenda Kooi

Brenda Kooi

Adviseur bankzaken
Samantha van Roest

Samantha van Roest

Adviseur bankzaken
Team van Deur Financiële Diensten

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4014

Hoe werkt RegioBank

Met zo'n 475 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.