De omgeving van Veldsink- Dirven Adviesgroep, RegioBank in Prinsenbeek

Veldsink - Dirven

Veldsink-Dirven Adviesgroep is een onafhankelijk assurantie- en financieel advieskantoor. Ook zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank en bemiddelen exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Wij kiezen voor een langdurige relatie met je als klant en bewegen daarom mee in je adviesbehoefte. Door oprecht te luisteren, bepalen we waar de daadwerkelijke behoefte ligt. Juist dan kunnen we een wezenlijke bijdrage leveren aan de oplossing van je financiële vraagstukken en creëren wij financiële rust.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Monique  Akkermans

Monique Akkermans

Allround binnendienst adviseur
Ik help klanten al 26 jaar met hun bankzaken van RegioBank, destijds nog de Centrale Volksbank. Door jarenlange ervaring ben ik een prettige gesprekspartner en oplossingsgericht ingesteld.
Thierry Melissen

Thierry Melissen

Particulier adviseur
Curtley Sambo

Curtley Sambo

Schadebehandelaar

Persoonlijk en vriendschappelijk

Dirven Assurantiekantoor is in 1968 opgericht door vader en later overgenomen door zoon Pieter Dirven. Vanaf 2011 is de Veldsink-Dirven Adviesgroep ontstaan. Sinds 1 april hebben wij een nieuw kantoor in Prinsenbeek. Het kantoor bestaat nu uit 7 medewerkers. Pieter Dirven, Wilco Goes en Linda Mansens richten zich vooral op de zakelijke klanten. Vestigingsmanager Ralf van Dorp, Bianca Vredeveldt, Claudia Ligtvoet en Monique Akkermans bedienen de particuliere klanten en helpen je met je bankzaken. We hebben een persoonlijke en vriendschappelijke band met onze klanten. Dat is onze kracht. Om die reden voelen wij ons als zelfstandig adviseur enorm thuis bij RegioBank.

Kracht

Onze kracht is om niet te groot te worden en dicht bij je als klant te staan. Je kunt onze mensen daardoor persoonlijk aanspreken en wij kunnen nog beter inspelen op je persoonlijke situatie. Hierdoor is Veldsink-Dirven Adviesgroep voor zowel haar particuliere als zakelijke relaties een uitstekende gesprekspartner!