Veldsink - Dirven in Prinsenbeek

  • 076 - 541 27 32
  • Beeksestraat 24 A, 4841 GC
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
De omgeving van Veldsink- Dirven Adviesgroep, RegioBank in Prinsenbeek

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Veldsink-Dirven Adviesgroep is hét adres in Prinsenbeek voor al je verzekeringen en hypotheken. Als zelfstandig adviseur van RegioBank regel je bij ons ook je bankzaken. Wij luisteren naar je en nemen de tijd. Privé of zakelijk; je kunt bij ons terecht voor je financiële zaken.

Meer over ons team

Monique  Akkermans

Monique Akkermans

Allround binnendienst adviseur
Thierry Melissen

Thierry Melissen

Particulier adviseur
Curtley Sambo

Curtley Sambo

Schadebehandelaar
Team van Veldsink - Dirven

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4036

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.