Parkeerplaats bij kerk in Sprundel - Veldsink Lodewijks Van Ginniken

Veldsink - Lodewijks van Ginneken

Als je binnenstapt bij Veldsink – Lodewijks van Ginneken in het Brabantse Sprundel is het net alsof je gewoon bij de buren langsgaat. Je wordt bij deze zelfstandig adviseur van RegioBank direct hartelijk begroet door Cathy en Jolanda. Daarna mag je verder komen voor een persoonlijk gesprek en maatadvies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Remco Martens

Remco Martens

Allround adviseur
Ik ontzorg graag, zodat je je niet bezig hoeft te houden met zaken waarvoor je zich niet interesseert. Ik regel het voor je.
Jolanda Rommers-Frijters

Jolanda Rommers-Frijters

Schadeafhandeling
Ik vind persoonlijk contact erg belangrijk, dus loop gerust binnen voor hulp of uitleg over al je bankzaken. Ik sta voor je klaar.
Janneke van den Berg

Janneke van den Berg

Adviseur bankzaken en gezicht van ons kantoor

Oud postkantoor

Oprichters René Lodewijks en Adrie van Ginneken hadden tot eind jaren tachtig elk hun eigen assurantiekantoor in Sprundel. Toen het oude postkantoor vrijkwam, grepen ze hun kans. Het gebouw is zo veilig als een bank, maar heeft de sfeer van een uitnodigend woonhuis. In 2013 werd het kantoor overgenomen door familiebedrijf Veldsink. Nog steeds is het kantoor een belangrijk onderdeel van de gemeenschap, onder andere als hoofdsponsor van voetbalvereniging S.V. Sprundel.

 Echt dorpsgevoel

Als zelfstandig adviseur van RegioBank biedt Veldsink – Lodewijks van Ginneken de mogelijkheid om in alle rust je bankzaken te regelen in een van de spreekkamers. Een gesprek wordt altijd opgevolgd door een telefoontje om te kijken of je nog steeds tevreden bent of hulp nodig heeft. Regel je je bankzaken liever online of telefonisch? Ook dat is natuurlijk geen probleem.

 Volledig ontzorgd

Veldsink – Lodewijks van Ginneken biedt exclusief de betaal- en spaarproducten van RegioBank aan. Maar ze helpen je met al je financiële zaken. Van geld opnemen tot een rekening omzetten. En van hulp bij online bankieren tot het openen van een spaarrekening. Ook krijg je hier onafhankelijk advies over hypotheken en je verzekering. Dus waar je ook voor komt: je wordt volledig ontzorgd.