Omgeving Veldsink

Veldsink - Lodewijks van Ginneken

Als u binnenstapt bij Veldsink – Lodewijks van Ginneken in het Brabantse Sprundel is het net alsof u gewoon bij de buren langsgaat. U wordt bij deze Zelfstandig Adviseur van RegioBank direct hartelijk begroet door Cathy en Jolanda. Daarna mag u verder komen voor een persoonlijk gesprek en maatadvies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Stefan op den Brouw

Stefan op den Brouw

allround adviseur
Voor ons is het vaak een klein gebaar, maar voor de klant een groot plezier. Ik ben er trots op dat een klant bij ons ook echt een klant is.
Remco Martens

Remco Martens

Allround adviseur
Ik ontzorg graag, zodat u zich niet bezig hoeft te houden met zaken waarvoor u zich niet interesseert. Ik regel het voor u.
Cathy de Ronde

Cathy de Ronde

adviseur bankzaken en gezicht van het kantoor
Het voelt goed dat onze klanten zo bij ons binnen kunnen lopen. Ik help u graag met uw bankzaken.
Nel van den Maagdenberg

Nel van den Maagdenberg

schadeafhandeling
Jolanda Rommers-Frijters

Jolanda Rommers-Frijters

commercieel medewerkster en degene die u begroet op de dagen dat Cathy niet werkt
Ik vind persoonlijk contact erg belangrijk, dus loop gerust binnen voor hulp of uitleg over al uw bankzaken. Ik sta voor u klaar.
Janneke van den Berg

Janneke van den Berg

hypothecair ondersteuner

Oud postkantoor

Oprichters René Lodewijks en Adrie van Ginneken hadden tot eind jaren tachtig elk hun eigen assurantiekantoor in Sprundel. Toen het oude postkantoor vrijkwam, grepen ze hun kans. Het gebouw is zo veilig als een bank, maar heeft de sfeer van een uitnodigend woonhuis. In 2013 werd het kantoor overgenomen door familiebedrijf Veldsink. Nog steeds is het kantoor een belangrijk onderdeel van de gemeenschap, onder andere als hoofdsponsor van voetbalvereniging S.V. Sprundel.

 Echt dorpsgevoel

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank biedt Veldsink – Lodewijks van Ginneken de mogelijkheid om in alle rust uw bankzaken te regelen in een van de spreekkamers. Een gesprek wordt altijd opgevolgd door een telefoontje om te kijken of u nog steeds tevreden bent of hulp nodig heeft. Regelt u uw bankzaken liever online of telefonisch? Ook dat is natuurlijk geen probleem.

 Volledig ontzorgd

Veldsink – Lodewijks van Ginneken biedt exclusief de betaal- en spaarproducten van RegioBank aan. Maar ze helpen u met al uw financiële zaken. Van geld opnemen tot een rekening omzetten. En van hulp bij online bankieren tot het openen van een spaarrekening. Ook krijgt u hier onafhankelijk advies over hypotheken en uw verzekering. Dus waar u ook voor komt: u wordt volledig ontzorgd.