Veldsink - Lodewijks van Ginneken in Sprundel

  • 0165 - 38 80 26
  • Sint Janstraat 12 A, 4714 EG
  • Vandaag open van 08.30 - 12.30 en 13.00 - 17.00
Parkeerplaats bij kerk in Sprundel - Veldsink Lodewijks Van Ginniken

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Welkom bij Veldsink - Lodewijks van Ginneken. Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank in Sprundel. Bij ons heb je al je bankzaken onder één dak. Zo kun je bij ons een particuliere betaal- of spaarrekening openen, maar deze mogelijkheid bieden wij je ook als zakelijke klant. Bovendien zijn wij er ook voor je als je een zakelijke hypotheek of lening nodig hebt. Daarbij kies je zelf hoe je je geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze RegioBank app. Daarnaast staan wij voor je klaar bij een vraag of als je persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Remco Martens

Remco Martens

Allround adviseur
Jolanda Rommers-Frijters

Jolanda Rommers-Frijters

Schadeafhandeling
Janneke van den Berg

Janneke van den Berg

Adviseur bankzaken en gezicht van ons kantoor
Team van Veldsink Lodewijks van Ginneken

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4234

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.